Başkan Gümrükçüoğlu Of’ta muhtarlarla buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of’ta düzenlenen toplantıda muhtarlarla yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu Of’ta muhtarlarla buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of’ta düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla buluştu.

 

Of’ta yapılan hizmetler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu; “2016 yılında Of İlçesinde 18.564 ton asfalt, 5557 m3 taş duvar, 3006 kg korkuluk, 107 m menfez, 500 m oto korkuluk yapıldı” dedi.

 

Eksiklerimizi tamamlamak için bütün gayretimizi göstereceğiz

“Tüm bu yapılanların haricinde eksik, gedik mutlaka vardır ama eksiklerimizi de tamamlamak, bitirmek için elimizden gelen bütün gayretimizi göstereceğiz” diyen Gümrükçüoğlu; “sizinle birlikte omuz omuza çalışmalarımız bizim daha çok mesafe almamızı sağlamaktadır. Bir yerde bir insan veya bir mahalle kayırılmış görünebilir, inanın bunda bütçelerin sınırlı olması ve yaptığımız işi az ama kaliteli şekilde yapmayı amaç olarak görmemizdendir” diye konuştu.

 

15 Temmuz 2016’da çocuklarımızın beynini yıkayıp hain yaptılar

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği Halkoylamasına da değinen Başkan Gümrükçüoğlu; “Şimdi devletimizin bekası söz konusu. 15 Temmuz’da Türkiye tarihinde hiç olmayan bir iş yapıldı. Bir ihtilal yapıldı. Onlar da bu ülkenin çocukları idiler. Fakat beyinleri yıkanarak birer hain haline getirildiler. Tankla ve tüfekle bizim uçağımızla elinde Türk bayrağı olan kendi insanını, kendi milletini katlettiler. Böyle hain bir saldırı, tarihimizde bu kadar arkadan vurma yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda söz alan muhtarlar mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirirken yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Gümrükçüoğlu’ndan bilgi aldılar.

 

Toplantıya Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Fen İşleri Daire Başkanı Hüseyin Türker, TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Tandoğan, Belediye meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24