Başkan Gümrükçüoğlu Ballıca Kursu’nu ziyaret etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı S.Salih Sarıalioğlu ile birlikte Ballıca Kur’an kursu’nu ziyaret etti.

Başkan Gümrükçüoğlu Ballıca Kursu’nu ziyaret etti

Ballıca’da toprağa verilen Mustafa Çakır’ın cenaze törenine katılmak üzere Ballıca’ya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, cenaze töreninin ardından hafta sonu icazet merasimi düzenleyecek olan Ballıca Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun da eşlik ettiği ziyarete Ballıca Belediyesi Eski Başkanları Emin Bilgin ve Hasan Çakır, Ballıcalı İşadamı Bayram Albayrak, Of Müftüsü Recep Onat, Of Vaizi Hüseyin Güven, Şehit Özel Harekatçı Polis Memuru Necmi Çakır'ın babası Sıraağaç Mahalle Muhtarı Fahri Çakır, Fındıkoba Mahalle Muhtarı Tahir Bulut, Ballıca Muhtarı Recep Yavuz, Memursen Of İlçe Başkanı ve Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar da katıldı.

 

Kurs öğreticileri Vahap Vahapoğlu, M.Hanefi Topal ve Mustafa Öztürk tarafından karşılanan Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekilere kursun misafirhanesinde çay ikram edildi.

 

Hocalardan Kur’an Kursu ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Gümrükçüoğlu, Of Müftüsü Recep Onat’tan da Of’taki din ve hafızlık eğitimi, hakkında bilgiler aldı.

 

Sohbette konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Of’umuzda 26 Kur’an Kursu hizmet vermektedir. Her kursumuz ayrı ayrı icazet merasimleri düzenlemektedir. Ben istiyorum ki Of Merkez’de çok modern ve imkanları yüksek olan külliye tarzında bir Kur’an Kursu yapalım. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Sevgili işadamımız Bayram Albayrak abimiz burada. Bizlere bu konuda destek olacaklarına inanıyorum. Of’a yakışır bir Kur’an Eğitim Merkezi’mizin olması Of’umuza çok değer katacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24