Başkan Er’den Müdür Şenel’e ziyaret

Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şahmeran Er, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Dr. Gökhan Orkun Şenel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Er’den Müdür Şenel’e ziyaret

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Dr. Gökhan Orkun Şenel’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Müdür Şenel’i makamında ziyaret eden Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şahmeran Er, Müdür Şenel’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şenel; “Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen ilçemiz hakkında epey bilgi edindim. Genel anlamda sorunlarımız fazla değil. İnsanlarımız iyi niyetli. Şehirde trafik ve otopark sorunu olduğunu gözlemliyoruz. İmkanlarımız ölçünde sorunu en aza indirebilmek için mücadele edeceğiz. Değerli başkanımız da sorunları biliyor. Konusuna hakim. İnşallah el birliği yaparak halımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız” diye konuştu.

 

Emniyet personelinin sayısal anlamda yetersiz olduğunu ifade eden Müdür Şenel; “Türkiye ortalamasına batığımızda yaklaşık 300 kişiye bir polis üşüyor. İlçemizin nüfusu 42 bin. Bu ortalama ile ilçemizde en az 120 polis olması gerekiyor ama maalesef sayımız bunun çok altında. Bu da hizmetlerin hızlı bir şekilde karşılanamamasına neden oluyor. Trafik Tescil, Ehliyet Büro ve Pasaport Büromuzda personel eksiğimiz var. İl Müdürlüğümüze taleplerimiz yaptık. Halkımızdan bu konuda sabır ve anlayış bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24