Başkan Ayazdan yol çalışma ekibine hamsi mangal ziyafeti

Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını yakından takip eden Onursal Başkan Hüseyin Ayaz, yol çalışma ekibine hamsi ızgara ziyafeti sunarak yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Ayazdan yol çalışma ekibine hamsi mangal ziyafeti

Uzun yıllar Sivil Toplum Kuruluşlarında hizmet eden ve yeni kurduğu Trabzon Dernekleri Konfederasyonu ile STK’lara dönen Aşağı Kışlacık Köyü Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz, mahallesindeki yol genişleme çalışmalarına da öncülük ediyor.

 

Yaklaşık bir yıldır Aşağı Kışlacık Mahallesi adeta şantiye alanı dönüştürülerek yol genişletme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Havaların güzel gittiği bu günlerde yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Yol çalışmalarını yakından takip eden Başkan Ayaz, yol çalışma ekibine hamsi ızgara ziyafeti sunarak yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

 

Başkan Ayaz yaptığı değerlendirmede, “Rabbimize şükürler olsun ki yaklaşık bir yıldır adeta şantiyeye dönüşen mahallemizdeki yol çalışmalarında büyük mesafeler aldık. İlk etapta köyümüzün iki farklı alanda 5,5 Km ana yol genişletmesi duvar ve beton bitirmek üzereyiz. İnşallah ikinci etapta köy içi ara yolların genişlemelerinde acil bölümlerden başlayacağız. Çalışmalar süresince şartlar el verdikçe belediyelerimizin araçlarından yararlanıyoruz. İşçilik, beton malzeme vs köyümüzün hayırsever iş adamları tarafından karşılanıyor.

Yol genişletme çalışmalarının tamamlanıp duvarlarının yapıldığı yerlerde betonlama çalışmaları devam ediyor. Hakeza yol genişletme ve duvar çalışmaları devam ediyor. Muhtarımız ve Yol Yapım Ekibi olarak ustalarımıza havaların da güzel olması ile bir mangal yapmayı düşündük. Allah ustalarımızdan razı olsun. Bu çalışmalarda her zaman yanımızda olan muhtarımıza, yol yapım ekibimize, mahalle halkımıza, yardımsever komşularımıza, Of Belediyemize, Hayrat Belediyemize, Trabzon Büyük Şehir Belediyemize ve yardımını ve duasını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız tamamlanınca çok daha güzel ve ferah bir görüntü olacak” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24