Başkan Ayaz’dan Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine piknik keyfi

Aşağı Kışlacık Mahallesi’ndeki Camilerde Kur’an eğitimi gören Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Onursal Başkan Hüseyin Ayaz tarafından düzenlenen piknikte buluştular.

Başkan Ayaz’dan Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine piknik keyfi

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan yaz kurslarına katılan öğrenciler, bir yandan Kur’an eğitimi alırken bir yandan da dini bilgilerini geliştiriyorlar.

 

Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde bulunan Kavak Camii, Orta Mahalle Camii ve Dereüstü Camii’nde açılan Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler, Aşağı Kışlacık Köyü Derneği Onursal Başkanı, Trabzon Dernekler Federasyonu eski Başkan Vekili ve Trabzon Dernekler Konfederasyonu Kurucu Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından düzenlenen piknikte buluştular.

 

Mahallede bulunan Karagöl’ün yanındaki fındık bahçesinde düzenlenen piknikte top oynayıp eğlenen öğrenciler, ikram edilen mangalda köfte ile karınlarını doyurdular. Yemeğin ardından hocaları Yaşar Ayaz önderliğinde dualar okuyan öğrenciler, öğrendikleri bilgilerden sunum yaptılar.

 

Sunumun ardından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Ayaz; “Rabbime şükürler olsun ki böyle güzel bir ortamda, hayırlı bir amaç için buluştuk. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız yaz kurslarında da eğitimlerine devam ediyor. Mahallemizdeki üç camide eğitim alan çocuklarımızın kaynaşması, ileriye dönük arkadaşlık kurması ve aynı mahallede yaşamanın dayanışmasını şimdiden sağlanmasını arzuluyoruz. Ait oldukları topraklara karşı bağlılık mahallemizin geleceği için önemli olduğunu düşünüyorum. Geleceğin yazarları, öğretmenleri, hâkimleri, savcıları, iş insanları bu yavrularımız arasından çıkacaktır. Onların yetişmesinde gayret gösteren ailelere ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerini zayi etmesin” ifadelerini kullandı.

 

Pikniğe Mahalle Muhtarı Salih Ayazoğlu, Dernek Başkanı Hüseyin Ayaz, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Mahalle Camii İmam Hatipleri katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24