Başı örtülü olan da, açık olan da bizim evladımız

KADEM Gençlik Kampı’nın açılışında katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Başı örtülü olan da açık olanda bizim evladımız, bizim kardeşimiz. Ülkemizde gerçek bir demokrasi anlayışı, temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasıyla elde edilmiş oldu” dedi.

Başı örtülü olan da, açık olan da bizim evladımız

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen KADEM Gençlik Kampı Trabzon Düzköy Doğa Kampı’nda başladı.

 

Düzenlenen açılış programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz ve KADEM Trabzon İl Temsilcisi Doç. Dr. Sevdegül Mungan hazır bulundu.

 

Burada katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, kamp için Trabzon’u seçen KADEM yetkililerine teşekkür ederken gençlere ‘hoş geldiniz’ dedi.

 

NAMLUYLA GELMEDİK

NAMLUYLA GİTMEYİZ

Konuşmasında demokrasinin önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Demokrasi en güzel idare değil mi? Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi namlu ile gelmiyoruz, namlu ile gitmiyoruz. Rahmetle andığımız şehitlerimiz, gazilerimiz, milletimiz 15 Temmuz’da bunu dünyaya gösterdi. Kanıyla canıyla vatanına milletine bayrağına sahip çıktılar” dedi.

 

GERÇEK DEMOKRASİ

ELDE EDİLDİ

Türkiye’de gerçek demokrasi anlayışının temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasıyla elde edildiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “İşte milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu burada. Başörtüsü ile birlikte siyasetin içinde yer aldı. O başörtüsü ile birlikte önlerine bariyerlerin koyulduğunu bile bile, milletvekili adayı gösterilmeyeceğini bile bile, ama hiç bıkmadan milletvekili aday adayı oldu. Mücadele verdi. Ve bugün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siyaset arkadaşları sayesinde bugün başörtülü kardeşlerimiz, devlet memuru da olurlar, doktor da olurlar, milletvekili de olurlar, vali de olurlar. Aynı Cumhurbaşkanımız ve aynı siyasi anlayış herkesi kucakladı. Başı örtülü olan da açık olanda bizim evladımız, bizim kardeşimiz. Ülkemizde gerçek bir demokrasi anlayışı, temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasıyla elde edilmiş oldu” şeklinde konuştu.

 

SİGARA İÇİLEN YERDE

BİLE OTURMAYIN

Konuşmasında gençlere tavsiyelerde de bulunan Gümrükçüoğlu, “Sigara içmeyin, sigara içilen yerde bile oturmayın. Zira bu ülkenin geleceğisiniz, kendinizi zehirlemeye hakkınız yok. Bir, iki, hatta üç yabancı dil öğrenin. Okuduğunuz tahsillerde ve mesleklerinizde dünyanın en iyisi olun. Kimse sizden zeki değil” diyerek sözlerini tamamladı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24