Ballıcalılar kahvaltıda buluştu

Of Ballıca Derneğinin İstanbul Küçüköy’de bulunan merkezinde düzenlenen kahvaltısında Ballıcalılar bir araya geldi.

Ballıcalılar kahvaltıda buluştu

Of Ballıca Derneği tarafından hayırsever dernek üyesinin katkıları ile yapılan kahvaltıya İstanbul’da ikamet eden Ballıcalılar yoğun ilgi gösterdi. 


İstanbul Küçükköy’de bulunan dernek merkezinde yapılan kahvaltı, İstanbul Taşoluk Mehmet Akif Camii İmam Hatibi, Ballıcalı Hafız İbrahim Yavuz’un Kuran Tilaveti ile başladı.

Kahvaltı öncesi Of Ballıca Derneği Başkanı Faruk Koç kısa bir konuşma yaptı. Dernekleşmenin önemine değinen Başkan Koç; “Öncelikle burs ağırlıklı çalışmalarımız var. Sosyal hizmetler vermeye hedeflenerek çalışmalarımıza bu yönde hazırlanıyoruz. Hizmet verilecekse öncelik gençlere yatırım olmalıdır. Bizde bu sorumluluğun farkında olarak Üniversitede okuyan 30 öğrencimize burs veriyoruz. Ayrıca Ballıcamızda Kur’an’a hizmet eden Erkek Kuran Kursumuz öğrencilerine büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimize Ramazanda iftar, İcazet törenlerinde Hafız olanlara altın ve spor malzeme yardımlarını yaptık. Derneğimizin gücü nispetinde bu tür yardımlarımızı Allah’ın izni ve in
ayetiyle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kahvaltımıza katılarak bizleri şereflendiren, onurlandıran ve kahvaltı programımıza renk katan misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kahvaltının ardından yapılan karşılıklı sohbetlerle devam eden program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Haber-Foto: Ömer Ballı

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24