Ballıca’da 12 hafız mezun oldu

Of’un önemli Kur’an Eğitim Merkezlerinden biri olan Ballıca’da düzenlenen icazet merasimi ile 12 hafız mezun oldu.

Ballıca’da 12 hafız mezun oldu
HABERİN GALERİSİ
Ballıca İcazet 2015

Ballıca İcazet 2015

Ballıca Kur’an Kursu’nda düzenlenen ve 12 hafızın icazet aldığı törende hocaların verdiği vaaz ve okuduğu Aşr-ı Şerifler, katılımcılara Kur’an ikliminde bir gün sundu.

 

Törene Of Müftüsü Recep Onat, Emekli Müftü Mustafa Balık, Nurettin Yıldız Hoca, İshak Danış, Metin Çakar, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, icazet alan hafızların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kur’an Kursu Yöneticisi Mehmet Hanefi Topal ile Kurs Öğreticileri Vahap Vahapoğlu ve Mustafa Öztürk tarafından eğitim verilen Furkan Balık, Abdülrezzak Sevük, Ahmet Baydar, Bünyamin Özkan, Fetullah Özkoç, M.Salih Beytaroğlu, M.Raşit Yıldız, M.Cihat Öztürk, Osman Kara, Rıdvan Demir, Şakir Candan ve Talha Ramazan Canım adlı öğrenciler hafızlıklarını tamamlayarak icazet aldılar.

 

İshak Danış, Metin Çakar ve Hafızların Kur’an-ı Kerim tilavet ettiği programda Emekli Müftü Mustafa Balık ve Nurettin Yıldız cemaate vaaz verdi. Of Müftüsü Recep Onat’ın Of’taki Kur’an Kursu eğitimleri hakkında bilgiler verdiği programda mezun olan öğrenciler kısa süreleri okudular.

 

Of Vaizi Hüseyin Güven’in yaptığı dua ile icazet merasimi sona erdi. Törenin ardından Hafız öğrencilere dernek ve vakıf yöneticileri ilke vatandaşlar tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24