Ballıca Yavuz Selim’de iftar buluşması

Ballıca Yavuz Selim’de düzenlenen iftarda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ballıca’nın eski Başkanları Hasan Çakır ve Emin Bilgin, Ballıcalı vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

Ballıca Yavuz Selim’de iftar buluşması

Ballıca Yavuz Selim’deki geleneksel iftar buluşmaları bu yıl da devam ediyor.  Kayasuyu Camii önünde kurulan iftar sofrasında, mahalle sakinleri birlikte iftar açıyor.

 

İftar dün akşamki konukları arasında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Müftüsü Recep Onat, Of Vaizi Hüseyin Güven, Ballıca Belediyesi Eski Başkanları Hasan Çakır ve Emin Bilgin, Çaykur Çamlı Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Mahalle halkı katıldı.

 

Vaiz Hüseyin Güven’in yaptığı yemek duası ile sona eren iftar yemeğinin ardından cemaatle akşam namazı kılındı. Namazın ardından çay ikramı yapılan misafirler, Ballıcalı vatandaşlarla sohbet ettiler.

 

Başkan Sarıalioğlu iftar daveti ve yemeği hazırlayanlara teşekkür ederken Ballıca Eski Belediye Başkanı Emin Bilgin de davetlerine icabet eden misafirlere teşekkür etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
AZİZ ÖZKAN
AZİZ ÖZKAN - 9 yıl Önce

ÇOK GÜZEL BİR ORTAM...DÜZENLEYENLRE EMEĞİ GEÇNELRE TEŞEKKÜR ETMEK LAZIMM....

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24