Ballıca Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Koç ile devam dedi

Of Ballıca Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde tek listeyle gidilen 5.Olağan Genel Kurul seçiminde Faruk Koç ikinci kez oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

Ballıca Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Koç ile devam dedi

Of Ballıca Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin 5.Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut başkan Faruk Koç, yeniden başkanlığa seçildi.

 

Derneğin İstanbul Gaziosmanpaşa’daki merkezinde yapılan 5.Olağan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Divan Başkanlığına Hüseyin Çakır’ın seçildiği kongrede Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yavuz denetleme ve faaliyet raporunu, Muhasip Üye Cengiz Aktürk ise gelir-gider tablosunu üyelerin bilgisine sunarken her iki rapor da Genel Kurul üyeleri tarafından oy birliğiyle ibra edildi.

 

Tek liste ili yapılan seçimde mevcut başkan Faruk Koç’un listesinde bulunan üyeler oy birliğiyle göreve seçildi.

 

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Faruk Koç; “2005 Yılında Ballıca Derneğini kuran Ali Ulusoy başta olmak üzere, Kurucular kuruluna, bu güne kadar başkanlık yapan Nasuhi Günay ve son başkan Adem Ballı’ya yaptıkları hayırlı hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir yıl önce Of Ballıca Derneği başkanlığına seçildiğimizde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ocak 2017’de yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Başkanlığa seçildiğimizde, en önemli meselemizin Derneği kiradan kurtararak bir yer temin etmekti. Bu konuda bize ciddi yardımları olan başta Nuri Albayrak olmak üzere Albayrak ailesine bu vesile ile teşekkürlerimizi sunuyoruz. İkinci önemli işimiz ise Ballıcalı üniversite öğrencilerine burs vermek, bunu da çok şükür Aralık ayında 30 öğrenci ile başlattık. Üçüncü icraatımız ise ramazan yardımı oldu. Bu yıl toplamda 200 koli ramazan gıda yardımı yaptık. Ballıca Kuran Kursundan hafızlıklarını bu yıl tamamlayan 16 öğrencimize altın hediye ettik, Ramazanda iftar verdik ve en son olarak ta spor malzeme yardımı yapıyoruz. Buradan Ballıcalı iş adamlarımıza çağrı yapıyorum. Burs konusunda derneğimize yardımlarını esirgemesinler ve bu işi hep birlikte devam ettirelim. Koç son olarak bize bu görevi veren değerli delegelerimize teşekkür ediyoruz, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iyi bir sinerji yakalayarak amaçlarımızı gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Faruk Koç Kimdir?

Rahmetli Emin Koç’un oğlu olan Faruk Koç, 1977 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul Yeşilova ilköğretim okulunda tamamladı. Sefaköy Lisesinden 1996 yılında mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Koç, Özel bir şirkette Genel Müdür  olarak görev yapıyor.

 

Of Ballıca Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin

25 kişilik yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Başkan Faruk Koç, As Başkan Hasan Karakaş, Başkan Yardımcıları Ahmet Yavuz, Mehmet Albayrak, Murat Atasoy, Hasan Banzaroğlu, Genel Sekreter Ömer Ballı, Sosyal İşler Sorumlusu Faruk Albayrak, Genel Muhasip            Cengiz Aktürk, Üyeler; Reşat Albayrak, Müslüm Yavuz, Zafer Albayrak, Ferşat Ballı, Muammer Kuzu, Mustafa Keleş, Süleyman Bilgin, İdris Keleş, Murat Yaşar, Süleyman Can, Mustafa Yaşar, Aziz Banzaroğlu, Halil Nurullah Ulusoy, Serdar Kuzu, Gökay Keleş ve Halit Terzioğlu

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Selim Çakır, Tahir Albayrak, Metin Düzenli, Sadullah Kabahasanoğlu, Abdülkadir Yavuz,

Furkan Yaşar, Cihat Korucu, Hamza Albayrak, Necati Ballı, Mustafa Balcı

 

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

Serdar Aktürk, Murat Yavuz, Hüseyin Yavuz

 

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

Ferşat Balcı, Muhammed Fatih Albayrak, Abdullah Yavuz

 

Haber-Foto: Ömer Ballı

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24