Ballıca Belediyesi yol genişlemeye devam ediyor

Ballıca Beldesi Büyük Mahalle Afet Caddesi üzerinde başlatılan genişleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

Ballıca Belediyesi yol genişlemeye devam ediyor
Ballıca Belediyesi tarafından başlatılan yol genişleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
 
Çalışmalarını, ana güzergahlar ve acil ihtiyaç durumlarına göre trafik yoğunluğunun yüksek olduğu mevkilerde yapan Ballıca Belediyesi, Büyük Mahalle Afet Caddesi üzerinde genişleme çalışması yaptı.
 
Ballıca II Çay Alım Evinin bulunduğu mevkide özellikle yaş çay sezonlarında yaşanan trafik yoğunluğu dikkate alınarak yapılan çalışmalar çerçevesinde yaklaşık 200 metrelik alanın genişlemesi yapıldı.
 
Yol genişliğinin yaklaşık 8 metreye ulaştığı çalışmalarda yolun üst kısmında bulunan toprak malzeme kaldırılarak açılan mevkilere perde duvar yapıldı.
 
Bölgede arazileri bulunan ve yolun genişletilmesi çalışmalarına destek olan vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Emin Bilgin, “Vatandaşlarımız çalışmalarımıza destek veriyor. Bu da çalışmalarımızın daha sağlıklı ve kalıcı olarak yapılmasını sağlıyor. Bölgede bulunan çay alım evi nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyordu. Vatandaşlarımızdan bu alanın genişletilmesi talebi geldi. Biz de imkanlarımız dahilinde genişleme çalışmasını, perde duvarlarını ve zemin betonlamasını yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Bölgenin heyelanlı bir bölge olmasını da dikkate alarak perde duvar kalınlıkları ve demir oranı standardın üzerinde tuttuk. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA YAŞAR
MUSTAFA YAŞAR - 12 yıl Önce

BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN GENİŞLEME YAPILAN YERLER ÇOK GÜZEL OLUYOR. BU ÇALIŞMANIN YAPILDIĞI YERİN DEVAMINDA OLAN AFET CADDESİNİ TAMAMLAMASINI İSTİYORUZ.

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Ballıca Kasabasında yol genişletilmesine ballıca halkının vermiş olduğu sağ duyudan dolayı kendilerini kutluyorum.Tabiki bunun yanı sıra Sayın Belediye başkanı başta olmak üzere meclis üyeleri ve belediye çalişanlarıda katkılarndan ötürü kutlamak ve takdir etmek gerekiyor.Hayırlı çalışmalar diler sevgi ve sagılarımla.

Hakan Terzioğlu
Hakan Terzioğlu - 12 yıl Önce

Sayın başkanım yapmış olduğunuz çalışmlardan dolayı teşekkür ediyorum, ALLAH Sizlerden razı olsun. her başarılı bir başkanın arkasından başarılı bir ilçe başkanı vardır:))

vahap oztel
vahap oztel - 12 yıl Önce

Sayin baskanim yaptiginiz calismalardan dolayi sizi tebrik ediyorum.

dursun ali gündüz
dursun ali gündüz - 12 yıl Önce

sayın başakanım yavaş çalışıyorsunuz birazdaha tempa yaz geldi

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24