Balaban Kur’an Kursu’nda 17 Hafız mezun oldu

Hayrat’ın Balaban Mahallesi’nde bulunan Balaban Kur’an Kursu’nda düzenlenen 23.dönem icazet merasiminde hafızlığını tamamlayan 17 hafız mezun oldu.

Balaban Kur’an Kursu’nda 17 Hafız mezun oldu

Balaban Kur’an Kursu’nda düzenlenen 23.dönem icazet merasiminde hafızlığını tamamlayan 17 hafız mezun oldu.

 

Kur’an Kursu Yöneticisi Alparslan Atmaca ve Kurs hocaları Muhammet Kuru, Muhammed Serdar, Ömer Doğan ve Mehmet Yılmaz önderliğinde hafızlığını tamamlayan Yakup Kartal (Van), Şakir Kartal (Van), İsmail Çınar (Adıyaman), Hüseyin Çerçi (Tokat), Yunus Emre Şahinbaş (Hayrat), Yakup Öztürk (Hayrat), Fırat Uygun (Van), Yakup Can Bektaş (Arsin), Cesim Durgür (Van), İsmail Kartal (Van), Muhammet Aktaş (Van), Bayram Gündüz (Van), Yahya Çınar (Adıyaman), Yusuf Sekvan (Van), Emre Şahintürk (Hayrat), Tayyip Parlak (Kahramanmaraş) ve Selman Atmaca (Sakarya) düzenlenen törende mezuniyet belgelerini aldılar.

 

Balaban Merkez Camiinde düzenlenen törende İlyas Yılmaztürk, Prof. Dr. İsa Çelik ve Prof. Dr. Mustafa Ağırman katılımcılara vaaz verirken, Hasan Akdağ, Adem Başer ve İshak Danış Kur’an-ı Kerim okudu.

 

Mezun olan hafız öğrencilerin kısa süreleri okumasının ardından Hüseyin Harputoğlu Hocanın yaptığı dua ile program sona erdi.

 

Programa Hayrat Kaymakamı Muhammed Şahin, Hayrat Müftüsü Mustafa Kayış, Karabük Safranbolu Müftüsü olan Hayrat Eski Müftüsü Hasan Güneş, bölge halkı, mezun olan hafızların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

HER YIL DAHA FAZLA MEZUN OLUR İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24