Bakanlar Kurum, Soylu ve Karaismailoğlu Of’ta

Of’ta yaşanan sel felaketinin ardından Bakanlar Murat Kurum, Süleyman Soylu ve Adil Karaismailoğlu Of’a gelerek afet hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Bakanlar Kurum, Soylu ve Karaismailoğlu Of’ta

Of’ta yaşanan sel felaketinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Of’a geldi.

Of Kaymakamlığında toplantı yaptılar

Saat 21.00 sularında Of’a gelen Bakanlar Kurum, Karaismailoğlu ve Soylu, Of Kaymakamlığı önünde Of Kaymakam Vekili Ahmet Gazi Kaya, Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Çapoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve yetkililer tarafından karşılandı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yetkililerle toplantı yapan Bakanlar, Kaymakam Vekili Ahmet Gazi Kaya’dan yaşanan afet hakkında bilgiler aldılar.

Hayrat’a da gittiler

Toplantının ardından Bakanlar Soylu ve Karaismailoğlu Hayrat’a geçtiler. Hayrat Kaymakam Vekili Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız ve Hayrat Belediye Başkan Vekili Murat Öztürk’ten Hayrat’ta yaşanan sel felaketinden bilgiler alan Bakanlar Soylu ve Karaismailoğlu toplantının ardından Of’a döndüler.

Of’ta yaşanan sel felaketinde toprak altından kalan Öztaş Hazır Beton Şantiyesine giderek şirket yetkililerine geçmiş olsun dileklerini ileten bakanlar Soylu ve Karaismailoğlu, şirket yetkilerinden hasar hakkında bilgiler aldılar.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 18:03

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24