Bakan Varank’tan Dekan Acar’a ziyaret

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar’ı makamında ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fakülte hakkında bilgiler aldı.

Bakan Varank’tan Dekan Acar’a ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar’ı makamında ziyaret etti.

 

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminde Şehit düşen abisi Prof. Dr. İlhan Varank’ın adının verildiği fakülte yerleşkesini ziyaret eden Bakan Varank, Dekan Acar’dan üniversite ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

 

Of Teknoloji Fakültesi’nin 2011 yılında eğitim vermeye başladığını belirten Dekan Acar; “Fakültemizde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği olmak üzere 4 bölüm eğitim vermektedir. 40 akademik ve 20 idari personelimiz ile birlikte yaklaşık 1300 civarında öğrenciye eğitim vermekteyiz. Bu yıl 5. dönem mezunlarımızı uğurladık. İnşallah ülkemize, milletimize önemli hizmetler edecek yeni öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Dekan Acar’a teşekkür eden Bakan Varank; “Bu güzel kampüsü, bu güzel fakülteyi Of’umuza kazandıran, bugünlere gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize, değerli hocalarımıza ve sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Of Vergi Dairesi Müdürü Zeki Özdoğan, Of Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Mustafa Yaşar da katılarak Bakan Varank ile bir süre sohbet ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24