Bakan Varank Of’ta incelemelerde bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Oflu hemşerimiz Mustafa Varank Of Belediyesi, AK Parti Of İlçe Başkanlığı ve Of Teknoloji Fakültesi’ni ziyaret etti.

Bakan Varank Of’ta incelemelerde bulundu

Rize ve Trabzon programları için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bölgeye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Oflu hemşerimiz Mustafa Varank, Of’ta ziyaretlerde bulundu.

Of Belediyesi, AK Parti Of İlçe Başkanlığı ve Of Teknoloji Fakültesi’ni ziyaret eden Bakan Varank, Of’ta esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Of’ta yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Bakan Varank, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of ilçe Başkanı Ahmet Çapoğlu’ndan bilgiler aldı.

Of Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Varank, Başkan Sarıaloğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Of Belediyesi’nden AK Parti Of İlçe Başkanlığı’na yürüyerek geçen Bakan Varank, Atatürk Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı’nda Başkanlar Çapoğlu, Sarıalioğlu ve partililerle bir araya gelen Bakan Varank, 16 Şubat 2021 Salı günü yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı kongresi öncesi teşkilat üyeleriyle bilgi alış verişinde bulundu.

Bakan Varank’ın Of’taki son durağı Of Teknoloji Fakültesi oldu. Fakülte girişinde Dekan Prof. Dr. İrfan Acar tarafından karşılanan Bakan Varank, fakülteyi ziyaret ederek bölümler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Varank’ın ziyaretlerine Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral, DOKA Başkanı Hakan Gültekin, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıaloğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24