Bakan Soylu; 16 Nisan’da patronun millet olduğu tescillenecek

İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu, Of’ta düzenlenen referandum mitinginde Oflulara seslenerek “16 Nisan sadece 18 maddenin değişeceği bir oylama değildir. 15 Nisan patronun millet olduğunun tescilleneceği bir gündür” dedi.

Anayasa Değişikliği ile ilgili referandum çalışmaları nedeniyle Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu, Araklı ve Sürmene’de düzenlenen mitinglerin ardından akşam saatlerinde de Of’ta hemşerileriyle buluştu.

 

Bakan Soylu’ya Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Bakanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları eşlik etti.

 

Mitingde ilk olarak Oflulara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu; “Biz Büyükşehir ve ilçeler olarak ne yapabiliyorsak onların bizlere destekleri ile yapıyoruz. Onun için diyoruz ki 16 Nisan’da istikrar devam ederse devam edebiliriz” dedi. 

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum değerli of ailesinin ak yürekli dostları hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Değerli Oflular bizim yüzümüzü hiçbir zaman kara çıkarmadınız. Her seçimde destek verdiniz. Size söz veriyoruz, bu desteğiniz sürdüğü sürece 24 saat sizlerin emrinde olacağız” dedi. 

 

“Oflular seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla konuşmasına başlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, “Biz sizinle gurur duyuyoruz” diyerek karşılık verdi. 

 

Bakan Soylu, “8 ağaç ile bir gecede Türkiye’nin geleceğini karartmaya çalıştılar.  6-7 Ekim olaylarını, sonra 15 Temmuz’u getirdiler. Türkiye’yi bir kilidin içine almaya çalıştılar. Bir prangaya almaya çalıştılar. Bu sistemde seçildi Turgut Özal, onu hayattan soğuttular. Biz bilmiyor muyuz bunların hiç birini. Bizi aklımızla oyun mu oynuyorlar. 15 Temmuz’da başaramadılar. Şimdi Avrupa’da esas oğlanlar devreye girdi. PKK, FETÖ, DAEŞ gelsin, Almanya gelsin, Hollanda gelsin topunuz gelsin topunuz. 16 Nisan’da Of bunların üzerinden silindir gibi geçer silindir” dedi. 

 

Soylu, “34’den 52’ye bu coğrafyada çıkmak kolay mı?  Sağ kanadı da sol kanadı da her tarafta milleti kucaklayacaksın. Paranı faize vermeyeceksin. O parayı yollara, üniversitelere, 5 yıldızlı hastanelere vereceksin. Siyasetin içerisine herkesi dahil etmeye çalışacaksın. Parayı faize değil evinde bekleyen yıllardan beri engelliye, onun annesine babasına sahip çıkacaksın. Merak etme parayı faiz baronlarına değil kendi insanıma vereceğim diyeceksin. İnsanın kimliğini unutmayacaksın, değerlerine sahip çıkacaksın. Bu ülkeye birisi laf söyledi mi haddini bildireceksin” diye konuştu.

Bakan Soylu’nun konuşmasının önemli bölümlerini videomuzdan dinleyebilirsiniz.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

SAYIN BAKANIM SENİNLE TÜRKİYE GURUR DUYUYOR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24