Bakan Kılıç, Of Hastikoz Abdik Oteli açtı

Abdikoğlu Ailesi tarafından Of’un Yukarı Kışlacık Mahallesi’nde inşa edilen Hastikoz Abdik Otel, Bakan Kılıç’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Of’ta yepyeni bir turistik tesis hizmete girdi. Abdikoğlu ailesi tarafından Of’un Yukarı Kışlacık Mahallesi’ne inşa edilen Hasdikoz Abdik Otel, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

 

Otelin açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İşadamı Ali Ağaoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ofspor Başkanı Olcay Saral, Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş,  Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Prof. Dr. Ali Akyüz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Danışmanı Sadık Soylu, İşadamları, Of Esnafı, Bölge halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Doğduğumuz topraklara eserimiz olsun

Törende konuşan işletme sahibi Temel Abdik; “Doğduğumuz yere bir yatırım yapmak istedik. Çocukluğumuzun geçtiği yerlere bir eserimizin bulunması bizlere onur ve gurur verecek. İnşallah bölgemize ve milletimize hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

 

Törende Prof. Dr. Ali Akyüz, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Bakan Suat Kılıç birer konuşma yaptılar.

 

Çocukluğunun geçtiği köyde böyle bir açılış için bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Kılıç; “Babamın stejin aracını bu yollarda köyün çocukları ile çok itmişliğimiz vardır. Çamurlu yollara gitmekte güçlük çekerdi araçlar. Bugün se buralara bu tür yatırımlar yapılabiliyor. Ülkemizin özellikle son 10 yılda almış olduğu mesafe çok önemli” dedi.

 

İrfanlı Mahallesi Sahiline İmam Hatip Lisesi

Of’a gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu yapacaklarını belirten Bakan Kılıç; “İnşallah kısa sürede bu yatırımlarımızı tamamlayarak Of halkımızın ve gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bu yatırımlarımıza yeni bir yatırım daha ekliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Abimizle birlikte sahile bir tanede 36 derslikli, içinde fen laboratuvarları, İngilizce laboratuvarları, uygulama camisi sosyal alanları olan bir İmam Hatip Lisesi yapacağız. Bu eser, Erdoğan Abimizle ortak eserimiz olacak” diye konuştu.

 

Yeşilyol geliyor

Karadeniz’in tüm yaylalarını birbirine bağlamak için çalışma başlattıklarını belirten Bakan Kılıç, “Samsun’dan aracıyla yola çıkan bir vatandaşımız Denizi görmeden yaylalardan Ordu’nun, Giresun’un, Trabzon’un, Rize’nin ve Artvin’in yaylalarından Gürcistan sınırına kadar ulaşabilecek. “Yeşil yol” adını verdiğimiz bu proje ile bölgemizin tüm yaylalarını birbirine bağlamış olacağız. Bölgemizin yayla turizmine önemli bir katkı sunmuş olacağız” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, protokol üyeleri ve işletme sahipleri ile birlikte işletmenin açılış kurdelasını kestiler.

 

Of’a yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan otel 35 Oda ve 70 yatak kapasitesine sahip. Düğün ve Toplantı salonuyla bölgeye hizmet verecek olan otelin, doğal ortamı ve manzarasıyla Of’un turizmine önemli katkılar sunması bekleniyor. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 10 yıl Önce

İLÇEMİZE BU HİZMETİ GETİREN ABDİKOĞLU AİLESİNE,SAYIN BAKANIMIZA,İLÇE KAMAKAMIMIZA,DAİRE AMİR İLE MEMURLARINA VE TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

adamın biri
adamın biri - 10 yıl Önce

of ta imamhatip lisesine değil ilk okula hastaneye ihtiyac var bırakın dincilik üzerinden gitmeyi hiç ihtiyaç olmadıgı halde külliyeler camiiler yapılıyo hangisi doluyor? spor salonu yaptınız kim gidiyor ? şov değil ihtiyac olan şeyler yapın asıl hizmet o !

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24