Bakan Karaismailoğlu Of’ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Oflu hemşerimiz Adil Karaismailoğlu Of Belediyesini ve AK Parti Of İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu Of’ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Oflu hemşerimiz Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaret için Of’a geldi.

İlk ziyaretini saat 17.30 sularında Of Belediyesine gerçekleştiren Bakan Karaismaioğlu’nu belediye önünde Kaymakam Hayrettin Çiçek, Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, Partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Başkanlık Makamında Belediyenin şeref defterini imzalayan Bakan Karaismailoğlu, kendisini karşılayan heyetle bir süre sohbet etti.

Belediye ziyaretinin ardından Of Balaban Grup Yolu İnşaatı sahasına giden Bakan Karaismailoğlu, şantiye yetkililerinden yol çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca grup yolu üzerinde bulunan ve 14 Ağustos’ta yaşanan afette mahallelerinde sorun yaşayan muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Bakan Karaismailoğlu’nun Of’taki son ziyareti AK Parti Of İlçe Başkanlığına oldu. Başkan Terzioğlu ve partililer tarafından parti önünde karşılanan Bakan Karaismailoğlu, parti binasında İl Başkanı Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İlçe Başkanı Terzioğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile bir süre sohbet etti.

Toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Bakan Karaismailoğlu, yaptığı selamlama konuşmasında; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri ile çalışmaktan son derece mutluyuz. Bizlere en büyük katkısı Anadolu çocuklarına bizler gibi insanların bu millete hizmet edebilecek mevki ve makamlara gelmesinin önünü açtı. Gelip geçici olan bu makamlarda amacımız halkımıza daha çok hizmet edebilmektir. O nedenle durmadan, yorulmadan koşmaya hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sizlerin dualarıyla inşallah mahcup olmayacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda İl Başkanı Revi, İlçe Başkanı Terzioğlu, Belediye Başkanları Zorluoğlu ve Sarıalioğlu da birer selamlama konuşması yaptılar.

Çeşitli hediyelerin takdim edildiği Bakan Karaismailoğlu, ziyaretin ardından parti binasından ayrıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2020, 00:51

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24