Bakan Bayraktar Taşhanpazarı ve Dumlusu’da çay içti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hafta sonu Of programı çerçevesinde Taşhanpazarı'nda hemşerileri ile sohbet etti ve Dumlusu’da çay içti.

Bakan Bayraktar Taşhanpazarı ve Dumlusu’da çay içti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hafta sonu Of ve Dernekpazarı’nda programlara katıldı.
 
Önce Dernekpazarı’nda Tapu Dağıtım Törenine katılan Bayraktar, program dönüşü Taşhanpazarı’a uğradı. Çay ocağında hemşerileri ile birlikte çay içip sohbet eden Bakan Bayraktar, buradan Gürpınar’a çıkarak aile mezarlıklarını ziyaret eti.
 
Saat 17.00 sularında Of’a dönen Bakan Bayraktar, Of Belediyesini ziyaret etti. Başkan Murat Saral’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Bayraktar, Şeref Defterini imzaladı.
 
Daha sonra Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisine konuk olarak burada konuşma yapan Bayraktar, program çıkışı Dumlusu’ya geçti.
 
Gazeteci Şemsettin Öztürk tarafından hizmete açılan Dumlusu Köyü Dinlenme Tesisleri’ni ziyaret eden Bakan Bayraktar, beraberinde bulunan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak, Trabzon İl Başkanı Andan Günnar, Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel, İl Genel Meclisi Üyesi Halim Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve Ak Parti Of İlçe Yöneticileri ile birlikte çay içip sohbet etti.
 
Ziyarette Öztürk’ün kızı tarafından takdim edilen çiçekleri alan Bayraktar, tesisin sezona açılışını da yaptı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24