Bakan Bayraktar Oflularla bayramlaştı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Of’un Cadde ve Sokaklarında turlayarak halkın ve esnafın bayramını kutladı.

Bakan Bayraktar Oflularla bayramlaştı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Bayramın 3.gününde Oflu hemşerileriyle bayramlaştı. Çocukluğunun geçtiği caddeleri bu kez bakan olarak dolaşan Bayraktar, hemşerileriyle bayramlaşıp hasret giderdi.

 

Akşam saatlerinde Of’a gelen Bayraktar, Çarşıbaşı Büyük Camii’nde ikindi namazını kıldıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşmaya başladı.

 

Tek başına Cumhuriyet Caddesine giren ve vatandaşların bayramını kutlayan Bakan Bayraktar’a daha sonra Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Eski İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu eşlik etmeye başladı.

 

Cumhuriyet Caddesi’ni turlayan Bayraktar, cadde esnafının ve caddede bulunan vatandaşların bayramını kutladı.  İkram edilen bayram şekerlerini geri çevirmeyen Bayraktar, vatandaşların ve esnafın talebini dinledi.

 

Belediye Meydanında Caddeden geçen bir aracın Bakanı fark edip durmasının üzerine Bakan Bayraktar aracın kapısını açıp araçtaki yaşlı çiftle bir süre sohbet etti.

 

Ziyaretlerin ardından Bakan Bayraktar Of’tan ayrıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN VARANK
DURSUN VARANK - 12 yıl Önce

BİZİM CADDE HERHALDE OF TA DEĞİL

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24