Babam mezardan çıksa hukukun dışına çıkmam

Başkan Gümrükçüoğlu Of’ta taksicilerle düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamada; “Babam mezardan çıksa mahkemenin verdiği karar dışında bir arar uygulanmayacaktır” dedi.

 Babam mezardan çıksa hukukun dışına çıkmam

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Of’ta düzenlenen toplantıda taksicilerle bir araya geldi.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er’in de hazır bulunduğu toplantıya taksiciler de katıldı.

 

Of’ta 2013 yılında yapılan ilk ihalenin ardından mahkemenin ihaleyi iptal etmesiyle başlayan süreçte geçen yıl Ekim ayında ikinci ihale yapılmıştı. İkinci ihalenin de kısmen iptal edildiğinin açıklanmasının ardından taksiciler sorunlarının çözümü için yetkililerden yardım talep etmişlerdi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda taksicilerin şikayetlerini dinleyen Gümrükçüğlu, sorunların hepsine çözüm bulmak için çabalayacaklarını ifade etti.

 

Taksici esnafımız mağdur

Toplantıda söz alan ve taksicilere seslenen Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er; “Mahkemede kesinleşmiş bir karar yok. Ama mağduriyet var. Taksici esnafımız mağdur. Mağduriyetinizi gidermek için ben şahsım adına gerek belediye başkanlarımla gerek ilçe başkanımla konuştum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın konuşacağı konular çok önemlidir. Lütfen dikkatle dinlemenizi istiyorum” ifadelerini kulandı.

 

Biz kimsenin hakkını yemeyiz

İptal edilen ihaleyle ilgili konuşan Başkan Gümrükçüoğlu; “İlk ihale 3 yıl sonra iptal edildi. Asıl önemli olan bu. Biz kimsenin hakkını yemedik, yiyemeyiz. Hukuk dışında para da alamam, ödeyemem de. Şahsımın borcu olursa gelsinler ödeyeyim. Ama hukuka göre hareket etmek zorundayım. Babam mezardan çıksa gelse hukukun dışında bir uygulama yapmayacağım” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24