Ay-Pa İletişim Gürcüler tarafından soyuldu

Of’ta önceki gece meydana gelen olayda cep telefonu bayiine giren Gürcü hırsızlar yaklaşık 60 bin liralık telefon çaldılar.

Ay-Pa İletişim Gürcüler tarafından soyuldu

Of’ta önceki gece meydana gelen olayda Atatürk Bulvarı Of Polis Merkezi karşısında, Halk Bankası yanında bulunan Osman Ayaz’a ait Cep Telefonu Bayii Ay-Pa İletişim, hırsızlar tarafından soyuldu.

 

Sabah komşu esnafın haber vermesiyle dükkana gelen iş yeri çalışanı Sercan Öztel, yan kapının levye ile açıldığını ve kapının açık vaziyette olduğunu gördü.

 

İş yerinde yaptığı incelemede 70 adet sıfır telefon, 65 civarında 2.el telefon ve kasada bulunan 300 TL civarındaki bozuk paranın çalındığını tespit eden Öztel, işyerinin hemen karşısında bulunan Polis Merkezi’ne giderek durumu bildirdi.

 

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından gece 02.40 sularında hırsızların dükkan kapısıyla uğraşmaya başladıklarını ve yaklaşık 15 dakikalık uğraşının ardından kapıyı açarak dükkana girdiklerini gördüklerini ifade eden Öztel; “İki kişi dükkana girdi. Bir tanesi de dışarda bekledi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Gürcü oldukları anlaşıldı. Yüzlerini kapatmışlar ve eldiven kullanmışlar. El izine rastlanmadı. 10 dakika içerisinde yaklaşık 135 telefonu alarak kayıplara karıştılar. Sıfır telefonların batarya ve kapaklarını da almadılar. Sadece telefonları çaldılar. IMEI numaralarını polise verdik. Türkiye içerisinde bu telefonları kullanamazlar ama inşallah yurt dışına çıkaramadan yakalanırlar” diye konuştu.

 

Yaklaşık 60 bin TL zarara uğradıklarını belirten Öztel; “İş yerimizin kaskosu yoktu. Ama İşin en garip tarafı karakolun hemen karşısında bulunan bir işyerinin nasıl fark edilemeden soyulur. Gürcüler resmen bizlerle dalga geçmişler” dedi.

 

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ERKAN CEVAHİR
ERKAN CEVAHİR - 9 yıl Önce


eskiden bekçiler vardı ofta fırınlara gider yatarlardı, of allaha emanet olurdu. şimdi polisler var of yine allaha emanet...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24