Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu yeni yönetimini belirledi

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen birinci dönem veli toplantısında Okul Aile Birliği yönetimi belirlendi.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu yeni yönetimini belirledi

2017-2018 Eğitim - Öğretim sezonunun başlamasının ardından okullarda okul aile birliği yönetimleri de belirlenmeye başladı.

 

684 öğrenciye eğitim veren Of Merkez Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, 1.dönem veli toplantısını yaptı.

 

İlk hedefimiz çocukları ahlaki yönden eğitmek

Toplantıda konuşan Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu; “Bizim ilk hedefimiz çocukları ahlaki yönden eğitmektir. Bunun için çalışmalarımız vardır ve devam etmektedir. Kutlu doğum programları, Kur’an-ı Kerim okuma yarışmaları, İlahi yarışmaları gibi yarışmalarla çocuklarımızı manevi yönden de eğitmeye çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir öğretmen kadromuz var. Güçlü kadromuzla öğrencilerimize en güzel eğitimi verebilmek için çalışıyoruz. Hafta içinde derslerini öğrenen öğrencilerimiz hafta sonları da kurslarla bunları pekiştiriyorlar. Taşımalı öğrenciler hafta sonu gelemediğinden hafta içi okuldan sonra 2 saat etüt görüyorlar. Çocuklarımıza en güzel eğitimi verebilmek için 7/24 çalışmaktayız” dedi.

 

Toplantıda önceki yönetim kurulu adına Başkan Vekili İzzet Keleş yapılan çalışmalar hakkında ve faaliyet raporu hakkında bilgiler verdi.

 

Yeni Başkan İzzet Keleş

Divan Kurulu Başkanlığını Yüksel Yaşar’ın yaptığı toplantıda velilerin soruları yanıtlanırken toplantının ardından belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri Okul Müdürü Şevket Bulut’un makamında bir araya gelerek görev dağılımı yaptı.

 

Okul Aile Birliği Başkanlığına İzzet Keleş seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine ise Ümit Arslan, İsmail Çakır, Eyüp Akyıldız ve Yüksel Yaşar seçildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24