Ali Yeşilyurt İHO Okul Aile Birliği istişare için toplandı

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetimi ve idarecileri 2. dönemin ilk istişare toplantısını yaptı.

Ali Yeşilyurt İHO Okul Aile Birliği istişare için toplandı

Öğretmenler odasında yapılan toplantının açılış konuşmasını Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu yaptı. Bulutoğlu konuşmasında, “Öncelikli olarak Aile Birliği yönetimimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun genel sorunları bulunuyor. Bunlardan en önemlilerinden biri okulumuzun bahçesindeki spor tesisi kullanılmaz halde buradan verim alamıyoruz. Bunun öğrencilerimizin kullanımına açılması gerekiyor. Öğrencilerin ve okulun güvenliği için kamera sistemi gerekiyor. Yine öğrencilerimizin olumsuz havalarda Beden Eğitimi dersini işleyebilmek için bodrum katında spor salonu düzenlenmesi gerekiyor. Okulun su akarlarının yapılmamasından dolayı yağmur suları bodruma iniyor. Okul binasına zarar veriyor. İnşallah bundan sonra da hep birlikte sorunları çözeriz” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Okul Aile Birliği Başkanı İzzet Keleş de yaptığı açıklamada; “Yönetim olarak okulumuzun sorunlarına elimizden geldiğince çözümler üretiyoruz. Maalesef yapım aşamasında eksik bırakılan bazı sorunları çözmek için zorluklar yaşıyoruz. Okulumuzun adı hem avantajımız hem de dezavantajımız maalesef. Dışarıdan bakıldığında tabelasında Yeşilyurt ailesinin ismi yazan okulunda sorun mu olur bakışı var. Bu işimizi zorlaştırsa da elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Okulumuzda işleyen bir sistem var. Her yıl artan başarımızın yanında bu yıl da başarımızın artarak devam edeceğini inanıyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aylık istişare toplantılarımıza devam edeceğiz. Bugün ve her zaman aramızda olan son üç yıl birlikte çalıştığımız bizlerden yardımını hiçbir zaman esirgemeyen Okul Aile Birliği eski Başkanı Sayın Cengiz Bulut başkanımıza okulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Onu her zaman yanımızda görmek, tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Günün anısına da bu teşekkür plaketini takdim etmek istiyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu’na dört yıl Aile Birliği Başkanlığı yapan eski Başkan Cengiz Bulut da yaptığı kısa konuşmada, “ Organik bir bağım olmasa da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim. Elimden gelen bir şey olursa her zaman yapmaya hazırım. Göstermiş olduğunuz teveccüh ve takdim ettiğiniz plaket için de ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Şubat Ayı istişare toplantısına, Okul Müdürü Şevket Bulutoğlu, Müdür Yardımcıları Mustafa Çapoğlu ve Savaş Ayar, Okul Aile Birliği Başkanı İzzet Keleş, Eski Başkan Cengiz Bulut, Başkan Yardımcısı Ümit Arslan Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, Faruk Cevahir ve Eyüp Akyıldız katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24