Ali Osman Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı

Of’un yetiştirdiği Türkiye’nin önde gelen işadamlarından Ali Osman Ulusoy, Çamlı Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Osman Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı, Trabzon Ticaret ve Sanayii Odası Meclis Başkanı İşadamı Ali Osman Ulusoy, son yolculuğuna uğurlandı.

 

Trabzonspor Kulübü’nde ve Trabzon Ticaret ve Sanayii Odası önünde düzenlenen törenlerin ardından Trabzon İskenderpaşa Camii önünde öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından Of’a getirilen Ulusoy için bir kez daha cenaze töreni düzenlendi.

 

Çamlı Mahallesi’nde düzenlenen törene Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Trabzon’un Eski Valilerinden Adil Yazar, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, UND Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İşadamları, Ulusoy’un kardeşleri, Of Esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
cevdet aydın
cevdet aydın - 9 yıl Önce

ALLAH rahmet eylesin MEKANİ CENNET olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24