Albayrak Vakfından 124 öğrenciye hediye çeki

İstanbul’da faaliyet gösteren Albayrak Vakfı, Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere giyim mağazalarında kullanılmak üzere alış veriş hediye çeki hediye etti.

Albayrak Vakfından 124 öğrenciye hediye çeki

İstanbul’da faaliyet gösteren Albayrak Vakfı, Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu’nda eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere LC Waikiki giyim mağazalarında kullanılmak üzere alış veriş hediye çeki gönderdi.

Toplam 124 öğrenciye verilmek üzere Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na gönderilen hediye çekleri, Müdür Kabahasanoğlu tarafından Of’un en uzak mahallesinde bulunan Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu Müdürü Ahmet Altunkal’a takdim edildi.

Albayrak Vakfı’na teşekkür eden Müdür Kabahasanoğlu; “Albayrak Vakfı’na bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Havaların soğuması, mevsimin kış olması nedeniyle bu hediye çekleri öğrencilerimiz için inanıyorum ki çok faydalı olacaktır. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun giysileri alıp giyebilecekler. Rabbim Albayrak vakfımızın yapmış olduğu hayrı kabul etsin. Allah hayırlı kazançlar versin” ifadelerini kullandı.

Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulu Müdürü Ahmet Altunkal da hayırsever Albayrak Vakfının yapmış olduğu bu anlamlı bağışa teşekkür ederek hediye çeklerinin en kısa zamanda öğrencilere ulaştıracağını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24