Albayrak; Of Hayrat’a vizyon kazandırmak için adayım

Of Hayrat Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Albayrak, derneğe vizyon kazandırmak için aday olduğunu açıladı.

Albayrak; Of Hayrat’a vizyon kazandırmak için adayım

Of Hayrat Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Ocak ayında yapılacak olan kongresi öncesinde başkanlık için adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Albayrak, İstanbul Temsilcimiz Sadullah Dervişoğlu’na önemli açıklamalarda bulundu.

 

İşadamı Albayrak açıklamasında; “Ofluların ve Hayratlıların gerçek gücünü tüm kamuoyuna göstermemiz lazım. Elimizdeki enerjiyi yıllardır geri ittik faydalanamadık. Önceliğimiz gençlerimiz olacak. Gençlerimiz neden derneğimize uzak kaldı. Of Hayrat Derneğimiz Türkiye’de sayılı derneklerden biridir. Ama görüyoruz ki akademisyenler, işadamları ve gençlerimiz küstürülmüş. Binlerce hemşerimizin yaşadığı metropol şehir İstanbul'da neden bir araya gelemiyoruz. Biz bunu iyi biliyoruz. İnşallah bize bu görevi layık görüp görev verirlerse önceliğimiz herkesi kucaklayarak birlik beraberliğimizi sağlamak olacaktır” dedi.

 

OF'LU HAYRAT'LI ÖĞRENCİLERE YURT SÖZÜ

Oflu ve Hayratlı öğrencilere yurt yapacaklarını ifade eden Albayrak; “Kurumsal bir derneğimiz var. Gelirleri de belli. Otel binamız ile birlikte 72 dönüm arazimiz ve Kadıköy’de bulunan yenilenmiş binamız ve bir de merkez binamız var. 1966 yılında zor emeklerle ve çok değerli büyüklerimizle beraber bu günlere taşınan derneğimizin mülkiyetleri geçmiş yıllarda alındı. Gelen arkadaşlarımız bunların üzerine bir şey koyamadı. Ocak ayında yapılacak olan kongremize yönetimimizde akademisyenlerinde içerisinde bulunduğu iyi bir ekiple hazırlanıyoruz. Oflu ve Hayratlı öğrencilerimize İstanbul’da kendi evleri gibi kalacağı Yurt sözü veriyoruz. Çeşitli üniversitelerimizde okuyan öğrencilerimizi okullarında ziyaret ederek katkı sunacağız” diye konuştu.

 

OF HAYRAT KÖY DERNEKLERİNİ KUCAKLAYACAĞIZ

Derneğin bünyesinde 33 tane mahalle ve köy derneği bulunduğunu belirten Başkan adayı Albayrak; “Ancak birçok dernek başkanımız ve yöneticileri derneğimize gelmez uğramaz ve etkinliklere katılmaz oldu. Derneklerimizi kucaklayarak tüm kararlarımızı onlarla istişare ederek, beraber alacağız ve yapılacak olan etkinliklerimize de yine onlarla beraber karar vereceğiz. Tüm derneklerimizi ziyaret ederek istişare toplantıları yapacağız” ifade etti.

 

TARİH, KÜLTÜR, SANAT VE MEDYA

Albayrak; “Bölgemizin tarihini sanatını ve kültürünü bırakın dünyaya, kendi hemşerilerimize bile anlatamadık. Biz yönetime geldiğimizde Tarih, Sanat, Eğitim ve Medya konularında kendi değerlerimizin tanıtımına katkı sunacak, konularında uzman ve sektörlerinde tanınmış arkadaşlarımızla beraber çalışıp Of’umuzu ve Hayrat’ımızı önce kendi insanımıza, Türk halkına ve bütün Dünya’ya tanıtacağız. Değerlerimize ve kültürümüze de sahip çıkacağız” dedi.

 

ÜYELİK GÜNCELLEMELERİ

Üyelik güncellemesi yapacaklarını belirten Albayrak; “Derneğimizin üyelik güncellemelerini yeniden hızlandırarak hemşerilerimize ulaşacağız. Derneğimizin Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği olduğunu ve birlikten güç doğacağını anlatacağız. Ocak ayında yapılacak kongremize tüm Oflu ve Hayratlı hemşerilerimizin katılım sağlamasını ve başkanlarını seçmelerini istiyorum. Of'umuza ve Hayrat'ımıza kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24