Albayrak Başbakanlık müşaviri oluyor

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Oflu hemşerimiz Hasan Albayrak görevinden istifa etti. Albayrak’ın Başbakanlık müşavirliğine atanması bekleniyor.

Albayrak Başbakanlık müşaviri oluyor

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Hasan Albayrak, 10 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrıldı.

 

1976 yılında memur olarak başladığı kurumda 2003 yılında genel müdürlüğe yükselen Oflu hemşerimiz Albayrak, 10 yıllık görevi süresinde kurumuna altın bir dönem yaşattı.

 

Kurumun Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlanmasının ardından Bakan Suat Kılıç’la aralarında sorun olduğu öğrenilen Albayrak, önceki akşam görevinden ayrıldı.

 

Başbakan Erdoğan’ın güvendiği önemli bürokratlardan biri olan Albayrak’ın Başbakanlık müşavirliğine atanması bekleniyor.

 

Hasan Albayrak Kimdir?

Hasan Albayrak, 1954 yılında Of’un Ballıca Beldesi’nde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaöğrenimini Trabzon ve Ankara’da, Gazi Üniversitesinde başladığı yükseköğrenimini ise 1980 yılında Eskişehir Eğitim Enstitüsü Fen Bölümü’nde tamamladı.

 

Çalışma hayatına 1976 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Yurt Memuru olarak başladı. KYK’da şef, yurt müdürlüğü, bölge müdür yardımcılığı ve bölge müdürlüğü görevlerinde bulunan Albayrak, 2003 yılı Mart ayında Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne atandı. Albayrak evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 11 yıl Önce

DEĞERLİ HEMŞERİMİZE BAŞARILAR DİLER ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE SAYGILAR SUNARIM.

Adem AŞIK
Adem AŞIK - 9 yıl Önce

Sayın Genel Müdürümün başarı ile dolu yıllarının arkasından ulvi bu görevinde de başarılar diliyor, kendilerini daha üst makamlarda görmek istiyoruz. Allah Yar ve yardımcısı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24