AK100 Detailing hizmete girdi

Of’a oto bakım alanında hizmet sunacak olan AK100 Detailing düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

AK100 Detailing hizmete girdi

Oflu işletmeci Kasım Akyüz ve kardeşleri tarafından Of’ta açılan AK100 Detailing düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

İrfanlı Mahallesi Sahil yolu üzerinde eski SGK’nın olduğu yerde hizmete açılan AK100 Detaling’in açılışına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, AK Parti Of İlçe Yöneticileri, Memursen Of İlçe Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Çiçek’in açılış kurdelasını kemesinin ardından müftü İspiroğlu yaptığı duayla işletmenin Of’umuza hayırlı olmasını dileyerek işletme sahiplerine de hayırlı kazançlar diledi.

Oflu hemşerilerine kaliteli bir hizmet sunmak istediklerini belirten İşletme sahibi Kasım Akyüz, “Oto bakım, pasta cila boya koruma, seramik kaplama, deri kumaş nano koruma, cam filmi, kaput filmi, jant temizliği ve far temizliği gibi detaylı kuaför hizmetleri sunmak amacıyla yola çıktık. İki kardeşim bu alanda işin bilenleri. İnşallah müşterilerimizi memnun edecek bir şekilde onların ihtiyaçlarını karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2020, 15:12

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24