AK Partinin Trabzon Adayları Çaykara’dan başladı

24 Haziran’da yapılacak olan 27.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon Milletvekili adayları Çaykara’ya çıkartma yaptı.

AK Partinin Trabzon Adayları Çaykara’dan başladı

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan 27.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon Milletvekili adayları İl Başkanı Haydar Revi ve Büyüşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Çaykara’ya çıkartma yaptı.

 

İlçe binasında partilileri ile bir araya gelen ve milletvekili adayları ile birlikte Çaykara’yı karış karış gezen Gümrükçüoğlu, “Millet olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir farkla cumhurbaşkanı olmasını sağlarken bunu muhakkak büyük bir Meclis çoğunluğu ile tesis edeceğiz” dedi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti milletvekili adayları ile Çaykara’ya çıkartma yaptı. İlçe binasında partilileri ile bir araya gelen ve milletvekili adayları ile birlikte Çaykara’yı karış karış gezen Gümrükçüoğlu, “Millet olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir farkla cumhurbaşkanı olmasını sağlarken bunu muhakkak büyük bir Meclis çoğunluğu ile tesis edeceğiz” dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, “Tam bir sistemik programla birlikte Allah’ın (c.c.) izni ile bu vatana sahip çıkacağız. Biz Trabzon olarak ömrünü devletine, milletine, mukaddesatına adamış olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir farkla cumhurbaşkanı olmasını sağlarken bunu muhakkak onun en güçlü şekilde yürüyebilmesini sağlayacak olan büyük bir Meclis çoğunluğu ile tesis edeceğiz. En önemli husus bu. Zira yasaları Meclis yapacak, bütçeler Meclislere gelecek. Bunu en güçlü şekilde tesis edeceğiz” diye konuştu.

 

Çaykaralılara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, “Bu yılki hedefimiz mahalle yollarımıza 400 bin ton asfalt sermektir. Bu büyük bir rekordur. Trabzon’un tarihinde böyle bir rakam yoktur. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak bize ‘istediğiniz kadar bitüm veriyorum size’ dedi. Bitüm asfaltın yüzde 45’dir. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Maliye kaynağı ile 40 milyon TL beton yol için göndermiştir. Bütün bu beton yollar ilçelere dağıtılmıştır. İhaleleri Valilik marifeti ile yapılmış, yol betonlamaları gerçekleştirilmektedir. Şehrimize kazandırılacak Yatırım Adasının yasası çıkmıştır. Demiryolunun uygulama projesi yapılacaktır. Şehir hastanesi yapılacak şehrimize. İkinci devlet üniversitesi geliyor. Bunları şehrimize kazandıranlar işte bu milletvekillerimizdir. Hepsine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti heyetinin Çaykara temaslarında Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, AK Parti Trabzon milletvekili adayları Bahar Ayvazoğlu, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok hazır bulundu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24