Ak Parti’den Of Havadis’e ziyaret

Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Teşkilat Üyeleri ve Of Belediye Başkan Adayı S.Salih Sarıalioğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Ak Parti’den Of Havadis’e ziyaret

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala sahaya inen Ak Parti, yoğun ziyaret programlarını sürdürüyor.

 

Başkan Adayını Salim Salih Sarıalioğlu olarak belirleyen Ak Parti, İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarına başladı.

 

Of Merkez, belde ve köyleri ziyaret eden Ak Parti Teşkilatı, esnaf ve vatandaşlardan yerel seçimde destek istiyor.

 

Ziyaretler kapsamında kurum ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Sarıalioğlu ve partililer, gazetemizi de ziyaret ettiler.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Sorumlu Müdürümüz Şefik Üstündağ ve Köşe Yazarımız İzzet Keleş tarafından karşılanan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 

Aday belirleme sürecinin ardından sahaya indiklerini belirten İlçe Başkanı Terzioğlu; “Bizler sürekli halkın içerisinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adayımızın belirlenmesinin ardından birlikte ziyaretlerimize başladık. İnşallah 30 Mart’ta halkımızın destekleriyle yeniden Of’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Seçim sürecinde medyaya önemli görevler düştüğünü belirten Başkan Adayı Sarıalioğlu; “Çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Gazete ve internet sitesinde yer alan haber ve yorumların daha hassas bir şekilde değerlendirilmesini istirham ediyorum. Bizim adımıza ve bizimle alakalı olmayan bazı yorumlar yapılıyor. Bunlar vatandaşlarımız arasında yanlış değerlendiriliyor. Of’umuza en iyi hizmeti verebilmek için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Haci tahir
Haci tahir - 10 yıl Önce

Kimsenin yüzü gülmez oldu ne iş yoksa vicdan azabımı çekiyorlar...

BU NASIL.
BU NASIL. - 10 yıl Önce

SAYIN ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİN YÖNETİCİLERİ YORUMLAR BİZİ YASITMIYOR DİYORSUNUZ AMA VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTİYORSUNUZ.YORUM VE TELKİNLERİ GÖRMEYENLER ÖNÜNÜ BULAMAZLAR.YİNEDE YANLAR ÖNEMLİ ŞAİBELİ KİMSELERİ LİSTENİZE ALMAYINIZ.BİR AN ÖNCE AÇIKLAYINKİ VATADAŞIN İŞİ KOLAYLAŞSIN EMİ............

a.y
a.y - 10 yıl Önce

sayın akepe adayı alo fatihmi demek istiyorsunuz evet çok hassas bir dönemden geçiyoruz ve bu süreçde siz olmamalısınız

CEVDET AYDIN
CEVDET AYDIN - 10 yıl Önce

ben cok açık söylüyorum bu konuda cok üzgünüm,OFLULAR kimi istiyorsa o BELEDİYE BAŞKANİ OLMALI bence yanı MURAT SARAL'İ istiyoruz AMAAA siz ne ettiniz kendi istediğinizi ADAY ettiniz böyle keşinlikle olmaz OLMAZ....

CEVDET AYDIN
CEVDET AYDIN - 10 yıl Önce

siz OFLULARA sordunuzmu kimi belediye başkani istiyorsunuz diye....senin yüzünden SAYIN MURAT SARA'Lİ ve AKP'Yİ kayib ediyorsunuz KAYİB=CEVDET AYDIN=.

tatar ramazan
tatar ramazan - 10 yıl Önce

haykırın ey vatandaş vermeyin oyunuzu salime bunlar korku imparatorluğu kurmuşlar torpıllı aday adam olan enkaetlere çıkanlar olurdu

Serkan h.b.oğlu
Serkan h.b.oğlu - 10 yıl Önce

Ofta her yerde murat başkan konuşuluyor bana görede onun hakkıydı akparti sıkıntıda hayırlısı demekten başka bişey yok

Zariyoz
Zariyoz - 10 yıl Önce

Ak parti rüzgarına çok güveniyosunuzki,yorumlar bizi yansıtmıyor dicek kadar ilerlediniz...peki sizde bizi yansıtmamaktasınız...


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24