Ak Parti’den MHP’ye ziyaret

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı MHP Of İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İstanbul’da yaşanan saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti’den MHP’ye ziyaret

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarına ağırlık veren Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, ziyaret programlarını yoğunlaştırdı.

 

İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu ve Teşkilat Üyeleri, MHP Of İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.

 

İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu ve Teşkilat Üyeleri tarafından karşılanan Ak Partililer, seçim çalışmalarının dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ettiler.

 

MHP İstanbul Seçim Bürosuna yapılan saldırıda hayatını kaybeden MHP’nin Basın danışmanı için baş sağlığı dileklerini ileten Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Sarıalioğlu, bu tarz saldırılan bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini ifade etti.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay öztürk
Turgay öztürk - 10 yıl Önce

Nitekim irfan bey seçimlerde başkanınız olacak...ak partili arkadaşlarıda bi kenara itmez...İrfan bey bu işi sizden çokdaha iyi bilir...

ıttıfak
ıttıfak - 10 yıl Önce

bence mhp ve sp ıttıfak yapsın ..akp zaten btb yle yapıyo....supursunler ofuuu....

mümin çakıroğlu
mümin çakıroğlu - 10 yıl Önce

ofdakı sıyasal hareketlerin başkn adaylarını tbrk edıyorum seçim nezaket kuralları içerısınde geçeçek adaylara başarılar dılıyoruz mıllıyetçi hareket partı si çalişmalarını sürdürüryor alı baş kan başta olmak üzere of ilçe başkanliği bütün organlarıyla seçime omuz verıyor allah nasıp ederse 30 martta kazanacak olan of olacakdır ali çakıroğluna başarılar dılıyoruz adım adım gıtmedık köy gıdılmedık ev kalmıyacak allahın ıznıyle bu işi göğüsleyen alı çakıroğlu olacak

Osman sancaklı
Osman sancaklı - 10 yıl Önce

MHP ve sp bu millet adına ittifak ederek ofumuza en büyük hizmeti yapar,yüzyıllardır görülmemiş bir hizmet hemde..iyi düşünüp karar verin bu milletin gönlünü fethedin...saygılar

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24