Ak Parti’de ilk başvuru Başkan Saral’dan

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için yeniden aday olan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti’ye ilk resmi başvurusunu yapan isim oldu.

Ak Parti’de ilk başvuru Başkan Saral’dan

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Of Belediye Başkanı olmak için Ak Parti’den aday adaylığı için başvuruda bulundu.

 

Of İlçe Başkanlığında düzenlenen törende başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzoğlu’na teslim eden Başkan Saral; “Of’ta kısa bir süredir Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Yaptığımız hizmetlerimiz ortadadır. Halkımızın ve Teşkilatımızın öngörüsü ile birlikte aday adaylık müracaatımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler için aday adaylığımızı siz değerli teşkilat mensuplarımızın huzurunda sevgili ilçe başkanımıza sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Projelerimizi sonra açıklayacağız

Toplantıda projelerinden bahsetmeyeceklerini belirten Başkan Saral, “Bugün başvuru için buradayız. Bugün projelerimizden bahsetmeyeceğiz. İnşallah Adaylık sürecimizin ardından Of’umuza yakışır projelerimizi de halkımızla paylaşacağız” dedi.

 

Birikim ve Tecrübelerimizle Hizmete devam

İstişaresiz bir adım atmadığını belirten Başkan Saral; “Yapımızda Teşkilatçılık ruhu vardır. Gençliğimizden bu yana, Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatımızın içinde olduk. Bir dönem Belediyemizin Gençlik Meclisi Başkanlığı görevinde bulundum. Yaptığımız faaliyetlerimizde hem teşkilatçılığımızı hem de istişarelerimizi ortaya koyduk. İstişaresiz hiçbir iş yapmadığımızı bilirsiniz. İnşallah bundan sonra da yapacağımız tüm çalışmalarımızı istişarelerle yapacağız. Bu nedenle gerek Gençlik Meclisi Başkalığımız, Gerek Meclis Üyeliğimiz ve gerekse Belediye Başkanlığımız döneminde Of’umuza önemli hizmetler yaptık. Bu çalışmalarımızla birlikte edindiğimiz tecrübe ve birikimle Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Of’umuza hizmete devam edebilmek için yeniden adaylık başvurusu yapıyorum. Allah’u Teala bizleri utandırmasın. Siyaseten çok güçlüyüz. Tüm imkanları Of için seferber edebilmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Saral’a Teşekkür

Başkan Saral’ın aday adaylık için başvuru yapmasından memnun olduklarını belirten İçe Başkanı Terzioğlu; “Of’ta yaşayan bütün kardeşlerimizin aday adaylığı hakkına sahip olduğu gibi sevgili başkanımız da bu hakkını kullanarak bizlere adaylık için başvurusunu yaptı. İnşallah adaylık sürecimizde daha çok aday adayının başvuru yapmasını bekliyoruz. Nihayetinde bu aday adayları içerisinde bir adayımız Başkan adayımız olacak. Bizim amacımız Of’taki oy oranımızı en yükseğe çıkararak Sayın Başbakanımızı ve Sayın Bakanımızı daha üçlü edebilmektir. Adaylık sürecimizin tamamlanmasının ardından tüm teşkilat mensuplarımızın o adayımız için çalışacağını biliyorum. Tüm teşkilatım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum, Allah’tan hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
azix
azix - 10 yıl Önce

evet beğendiğim çalışmalar gördüm of da
caddler...sosyal projeler....
devamını dilerim...
en iyi yatrım insana olandır....
eğitiime verilen katkıdır..
manevi yönü güçlü insan olarak daha da güzel işler olcağını umuyorumm
İSTİŞARE EDEN YANILAMZ...
HALK İLE İÇ İÇE OLMAK DA FYDA VAR....
GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLMASIN BAŞKANIM....
ALLAH MUVAFAFK KILSIN....
HAYIRDA YARIŞMAK GEREK....

Osman osmanoğlu
Osman osmanoğlu - 10 yıl Önce

Murat başkandan ziyade murat ağabeyimin ve ofumuzun adına hayırlı olur inşaallah

adem saral
adem saral - 10 yıl Önce

murat saral kardeşimiz ve of için hayırlı olmasını diliyrum murat reis sanki 40 yıllık başkan gibi allah yolunu açık etsin

virane
virane - 10 yıl Önce

herkes arenaya niyetler belli olcak

yılmaz çan
yılmaz çan - 10 yıl Önce

MURAT ABİMİZİ TEBRİK EDER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

sadullah
sadullah - 10 yıl Önce

murat saral of beledıyesı için olmazsa olmaz bır başkan. of u bılen ofun sorunlarını bılen . inançlı değerlerıne sahıp çıkan lıyakatli, özverili bır kardeşimiz. bu yuzden akp of için ofun geleceği için kesınlıkle murat başkanı aday gösterecek ve yerınde bır karar verecektır.

Bora AKYÜZLÜ
Bora AKYÜZLÜ - 10 yıl Önce

Başkanlık Seçimi Akp İçinde Geçecek Gibi Görünüyor.. Hayırlı Olsun Başkan ...

nuh kurt
nuh kurt - 10 yıl Önce

of'umuz ve murat başkan için hayırlısı ne ise o olsun.belediye başkanlığını çok güzel bir şekilde yapan ve yapacak olan murat kardeşime başarılar dilerim.allah yar ve yardımcısı olsun.tozu dumana katmazsan tozu dumanı yutarsın bu şekilde şimdiden çalışmalara başlamak gerekir.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24