Ak Parti Of Teşkilatı’ndan Temayül’e yoğun katılım

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temayül yoklamasında Trabzon Merkez ve İlçe Teşkilat Mensupları adayları oyladılar.

Ak Parti Of Teşkilatı’ndan Temayül’e yoğun katılım

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Belediye Başkan adayları hakkında teşkilatların eğilimini öğrenmek isteyen Ak Parti, il il temayül yoklamaları yapıyor.

 

Trabzon’da düzenlenen Temayül Yoklamasında aralarında Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerinin de bulunduğu Trabzon’un 18 ilçesi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday teşkilatlar tercihlerini oyladılar.

 

Trabzon genelinde 124 aday adayının başvuru yaptığı Ak Parti’de Of’ta 9, Çaykara’da10, Dernekpazarı’nda 8 ve Hayrat’ta da 7 aday adayı başvuru yaptı.

 

Temayülde; Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Belediyesi Meclis Üyeleri, Belde, Mahalle ve Köy Temsilcileri oy kullanarak tercihlerini belirttiler.

 

Of’tan yoğun katılım

Of’ta 146 kişinin oy kullanma hakkı bulunurken 138 kişi oy vererek tercihini belirtti. Aday adaylarının oy kullanma hakkının bulunmadığı temayülde aday adaylarından mevcut Belediye Başkanı Murat Saral ile Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, temayülde oy kullanabilen aday adayları oldular.

 

Sonuçlar açıklanmayacak

Temayülde kullanılan oylar, açılmadan kullanılan toplam oylar belirlenerek genel merkeze gönderildi. Oy sonuçları kamuoyu ve teşkilatlar ile paylaşılmayacak.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adnan
Adnan - 10 yıl Önce

Mevcut belediye Baskanı murat beyle devam inşallah bir Oflu olarak murat başkana güveniyorum samimiyetine ve içtenliğine başarılar murat başkan

oflu
oflu - 10 yıl Önce

tabiki murat saral kaliteli bir ekiple ofu uçurur..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24