Ak Parti Of teşkilatı Ocak ayı istişare toplantısında buluştu

Ak Parti Of İlçe Teşkilatının Ocak ayı istişare toplantısı eski başkanlar Çapoğlu ve Terzioğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Ak Parti Of teşkilatı Ocak ayı istişare toplantısında buluştu

Aylık olarak düzenlenen istişare toplantılarına devam eden Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, Ocak ayı istişare toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Kurucu Başkan Fazlı Çapoğlu ve önceki dönem ilçe başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ve Of İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılan Ocak ayı istişare toplantısı saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Ardından Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Yusuf Cevahir aylık çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Of’ta güçlü meşale yakmalıyız

Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu toplantıda yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalara devam ediyoruz. Mahalle ziyaretleri, üye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Of teşkilatı olarak görevimiz ve sorumluluğumuz büyüktür. Burada mahalle temsilcilerimizin çalışmaları bizler için çok önemlidir. Seçime 117 gün kaldı. Of’ta güçlü bir meşale ateşi yakarak bunu tüm Türkiye görmeli. Of için çalışıyoruz. Bugüne kadar Of’a 1 milyar liralık yatırım yapıldı. Bunda bakanlarımızın etkisi büyük olmasının yanında en büyük pay Cumhurbaşkanımızındır. Kendilerine teşekkür diyorum. Ankara’da yaptığımız görüşmelerde yeni açılan hastanemiz için doktoru olmayan branş kalmayacak.2022 yılında Of’tan Sosyal Yardımlaşama ve dayanışma Derneğinden muhtaç vatandaşlarımız için 5 milyon yardım yapılmış. Doğalgazın % 80’i devletimiz tarafında sübvanse edilerek vatandaşın hizmetine sunuluyor. Önümüzde çok önemli ve zor bir seçim var. Tüm arkadaşlarımızdan fedakârlık bekliyor, hayırlı kandiller dileyerek toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk de bir selamlama konuşma yaparak Belediye Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’nun işi nedeniyle toplantıya katılamadığını ve Başkan Sarıalioğlu’nun selamlarını iletti.

Milletimize büyük hizmetler sunduk

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılarından Aydoğan İskender de toplantıda yaptığı konuşmada; “ Türkiye’de insan hakları konusunda Ak Partimiz büyük işlere imza atmıştır. Ak Partiden önce askerlerimizin yemin töreninde annelerin ve eşlerin kapılardan nasıl geri çevrildiğini, başlarının açılmak istendiğini unutmadık. Üniversitelerdeki başörtüsü mağduriyetlerini sizler çok iyi bilirsiniz. Parti olarak milletimize her türlü hizmeti sunduk. Adeta insanlar hizmete doydu. Şimdi siz Oflu kardeşlerimden elini taşın altına koymalarını, çok çalışıp Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmanızı istiyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” dedi.

İmamoğlu hangi yüzle Of Hayrat Derneğimizden destek istiyor

Toplantıda Bakanların ve Trabzon milletvekillerinin mesajlarının okundu. Ardından önceki dönem Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu bir selamlama konuşması yaptı. Terzioğlu konuşmasında; “Ak Parti olarak Of’umuza çok güzel hizmetler yaptık. Of da her zaman bizlerin yanında yer alarak % 86 gibi bir oyla Ak Partimize büyük destek verdi. Allah onlardan razı olsun. İnşallah bu destek artarak devam edecek. Geçen hafta İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Of Hayrat Derneğini ziyaret etmesini büyük talihsizlik olarak görüyorum. En son ziyaret edeceği yerdi Of-Hayrat Derneği olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü HDP ve onun yandaşları ile hareket eden bir kişinin yeri orası değil bölücülerin yanı olmalıydı. Hangi yüzle gelip destek istedi. Anlamış değilim. Trabzon olarak, Of olarak bu seçimlerde yine çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımıza büyük destek ve yardımcı olacağız. Onun, bunun ne dediğine bakmadan birlik beraberlik içinde ilçemizin ve ilimizin emrinde çalışarak cumhuriyetimizin 100. yılında yeni başarılar sağlayacağız inşallah.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Eski Türkiye’ye dönmemek için çok çalışmalıyız

Ak Parti Kurucu Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu da yaptığı selamlama konuşmasında; “50 yıllık siyasi mücadelenin içindeyim. 1994 yılında İstanbul’da Cumhurbaşkanımızın seçim sürecinde gece yarılarına kadar çalışarak başardık. Bu dava Hakkın ve haklının davasıdır. Bu dava buraya kolay gelmedi. Kimsenin kimseye küslük gibi bir lüksü olamaz. Eski Türkiye’ye dönmemek için çok çalışmalıyız. Ev ev dolaşarak çalışmalıyız. Bu seçimi kazanacağız inşallah. Kaybedersek hepimiz bundan sorumluyuz. Çocuklarımızın ve İslam aleminin geleceği için çok çalışmalıyız.” diyerek duygularını belirtti.

Bu seçim vefa seçimi olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Çevre Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu da toplantıda yaptığı kısa selamlama konuşmasında; “14 Mayıs’ta Türkiye büyük bir seçim yaşayacak. Cumhurbaşkanımız ile İstanbul dünyanın marka şehirleri arasına girdi. Ekrem İmamoğlu gelince İstanbul’da hizmetler bitti. İmamoğlu Ak Partinin yaptığı eserleri kendininmiş gibi açmaktan, onu kendine mal etmekten başka bir şey yapmıyor. İstanbul Belediyesi’nde sosyal yardımlar lüks konutlara gidiyor. 14 Mayıs seçimi şayet kaybedilirse İstanbul seçimi bir tür fragman olacaktır. İstanbul’da nasıl ki hizmetler durdu. Türkiye’de de hizmetler duracak, Allah korusun Türkiye eski Türkiye’ye dönecek. Bu seçim bir vefa seçimi olmalı, halkımız hizmetlere vefa göstererek yeniden ak ellere yetki vereceğine inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. ”dedi.

Toplantıya Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcılarından Aydoğan İskender, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Ak Parti Kurucu Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, önceki dönem Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Çevre Komisyon Başkanı Sadullah Hasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Yusuf Cevahir, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, Of Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Haber-Foto: İzzet KELEŞ

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 10:07

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24