Ak Parti Of Teşkilatı Ağustos Toplantısında buluştu

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının Ağustos Ayı toplantısında konuşan Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Milletvekilleri olarak iyi bir ekip oluşturduklarını belirterek yerel şivesiyle “Milletvekili arkadaşlarımızla iyi bir ekip oluşturduk. Takim kaptanumuz Ofli. Maçı da iyi biliy. Trabzon için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Of Teşkilatı Ağustos Toplantısında buluştu

Ak Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Toplantıya Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İl Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Parti yöneticileri ve partililer katıldı.

 

İlçe Başkanı Terzioğlu’nun selamlama konuşması ile başlayan toplantıda Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu birer konuşma yaptılar.

 

17 BİN 500 M3 DUVAR, 30 BİN M2 PARKE

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı konuşmada Of Belediyesi’nin 1,5 yıllık süre içerisindeki icraatlarına değinerek; “Geçen yıl Eylül ayında yaşadığımız afette 27 trilyonluk hasar tespit ettik. Yoğun bir tempoda afetin oluşturduğu hasarları onarmaya çalıştık. Süreçte 17 bin 500 m3 taş duvar, yol betonlaması ve 30 bin m2 parke yaptık. Büyükşehir belediyemizle birlikte asfaltlama çalışması yaptık. Muhtarlarımıza boru temini yaptık. 10 adet çocuk parkı yaptık. Sahile bir oyun parkı yaptık. Çok sayıda bank ve çöp konteynırı temin ederek mahallelerimize yerleştirdik. Eğitim ve sosyal yardımlarımızla ihtiyaç sahiplerimize destek olduk” ifadelerini kullandı.

 

KAPTANUMUZ OFLİ

Of’un her zaman bir adım önde olduğunu ifade eden Köseoğlu; “Seçim çalışmalarımız kapsamında sıkça ziyaret ettiğimiz siz değerli teşkilat mensuplarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Of her zaman bir adım öndedir. Bunu bir kez daha kanıtladı. Seçimlerden sonraki il İlçe Danışma Toplantımızı Of’ta yapıyoruz. Seçimlerin ardından Mecliste yemin ederek göreve başladık. İl Başkanlığımızın planladığı programlar kapsamında diğer milletvekili arkadaşlarımızla halkımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımız şaşırıyor. Biz siz daha gelmezsiniz zannediyorduk diyorlar. Trabzon Milletvekilleri olarak güzel bir ekip oluşturduk. Hemiz de teşkilattan gelmenin avantajını kullanıyoruz. Takım kaptanımız da Ofli. Ofli maçı da iyi biliyor. Trabzonumuz sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24