Ak Parti Of İlçe Teşkilatı kahvaltıda buluştu

Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı kahvaltıda buluştu

30 Mart 2014’te yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Of İlçe Teşkilatı da seçim hazırlıklarını çeşitli etkinliklerle sürdürüyor.

 

İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyeleri, kahvaltıda basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Osmanlı Çay Ocağında düzenlenen kahvaltıda konuşan Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu; “Biz bu seçimi Of’un seçimi olarak görmüyoruz. Dünyada ezilen milletlerin sesi olan başbakanımıza kurulan tuzakların boşa çıkarıldığı bir seçim olacaktır. Bu nedenle seçimi Başbakanımıza destek vermek için fırsat olarak algılıyor ve bu süreci bir genel seçim olarak görüyoruz. Bu sebeple Başbakanımıza yalnız olmadığını göstermek ve ona destek olmak için oylarımızı artırmalıyız. Geçmişte bazı hatalarımız olmuş olabilir bunları bir kenara bırakarak işimize konsantre olmak zorundayız. Çalışmalarımıza hız verdik. Bunu daha da artıracağız. Of’un içinde el sıkmadık esnaf bırakmadık. Köylere de çıkıyoruz. Ancak Köyler şuanda ıssız olduğu için özellikle gübre mevsimi gelmesi nedeniyle köylere yönelecek vatandaşlarımızın da kapılarını çalıp ellerini sıkıp kucaklaşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu ise konuşmasında; “Bizler bu ülkeye sevdalıyız. Makam, mevki şan şöhret peşinde değiliz. 17 Aralık’ta sürecinde düğmeye basan Vahşi Kapitalizme, Osmanlı tokadı indirmeliyiz. Bizim asıl hedefimiz 2071’dir. 1071’de Anadolu’ya ilk kez girmedik. Türkler Anadolu’ya ana yurtlarına tekrar döndüler. Bu nedenle bizim hedefimiz 2071’dir. 30 Mart’ta inşallah Ak Belediyecilik Of’ta devam edecektir” diyerek katılanlara teşekkür etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
TERZİ.
TERZİ. - 10 yıl Önce

YEMEK İYİDİR AFİYET OLSUN BEYLER.

baştürk
baştürk - 10 yıl Önce

kahvaltıda vatandaşı göremedim.

cevdet aydın
cevdet aydın - 10 yıl Önce

SAYIN MURAT SARAL nerede,biz MURAT bey'i seviyoruz.

SUAT
SUAT - 10 yıl Önce

AK BELEDİYECİLİK DEĞİL,SARAL BELEDİYECİLİK

oflu
oflu - 10 yıl Önce

bir mhp linin kahvesinde yemek vermeniz guzel siz oylarida mhp ye verirsiniz ama mhpliler size oy vermez saygilar

demokrat
demokrat - 10 yıl Önce

Murat başkan 3 seneden fazla başkanlık etmiş,Arkasında devlet bakanları olduğu halde başarılı olamamış,maalesef...akadar da savunma yın.

Tahir
Tahir - 10 yıl Önce

Yönetiminizi yemek ücretlerini karşılayacak sürmenelilerden oluşturacaksanız ve bunuda bize yutturacaksanız kolay gele size

Serdar
Serdar - 10 yıl Önce

Sen kendi söylediğine acaba inanıyormusun murat Başkan'ın üç yılda yaptığını başkası 10 yılda yapabildimi murat başkan of için bir şanstı bunu göremeyen zaten yanlı olarak göremez

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24