Ak Parti Of İlçe Danışma Kurulu Toplandı

Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu ilk toplantısı, Belediye Başkanları ve parti yönetiminin katılımıyla yapıldı.

Ak Parti Of İlçe Danışma Kurulu Toplandı
İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu başkanlığında yapılan toplantıya Of Belediye Başkanı Murat Saral, Kıyıcık Belediye Başkanı Hasan Çakır, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Yüksel ve Halim Kaya,  Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, Gençlik Kolları Başkan Vekili Savaş Kul, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
 
Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu yaptı. Danışma Kurulu üyelerine yapıla ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Terzioğlu, Gençlik kollarından Kadın kollarına, üyelerinden yönetim kuruluna kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek tüm üyelerin görev ve sorumluluklarını yerine getirmede özverili çalışmak zorunda olduklarını ifade etti.
 
Üye çalışmalarına ağırlık vermeleri gerektiğini belirten Terzioğlu, tüm partililerden bu konuda çalışma yapmalarını istedi.
 
Programda konuşan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Danışma Kurulu’nun hayırlı olmasını dilerken tüm teşkilat üyelerinden partilerine yakışır bir çalışma dönemi geçirmelerini temenni etti.
 
Toplantıda Ar-Ge Başkanı Vahap Öztel, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kul ve Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Hülya Özen Danışma Kuruluna çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ademoğlu
ademoğlu - 12 yıl Önce

hemiii

CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

HAKAN TERZİOĞLUNA ALLAH kolaylik versin ALLAH nazardan korusun durmak yok yola sonuna kadar DEVAM,sonuna kadar devam ediyoruz...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24