Ak Parti Of Gençlik Kollarında Kapıcıoğlu dönemi

İlyas Bayraktar’ın yaş haddi nedeniyle yeniden aday olmadığı Ak Parti Of Gençlik Kolları Başkanlığının 5. Olağan Kongresinde başkanlığa Ahmet Ali Kapıcıoğlu seçildi.

Ak Parti Of Gençlik Kollarında Kapıcıoğlu dönemi

Ak Parti Of Gençlik Kolları Başkanlığının 5. Olağan Kongresi Of Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede iki dönemdir Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten İlyas Bayraktar’ın yaş haddi nedeniyle aday olmazken başkanlığa Ahmet Ali Kapıcıoğlu seçildi

 

Kendimi çok şanslı görüyorum

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut başkan İlyas Bayraktar; “Yüce Rabbimin izniyle mağdurların ve mazlumların umudu olmuş, karanlığın ve gayri meşru bütün düzenin aydınlığa kavuşmasına olanak sağladığı Ak Partimizin 6 yıldır neferiyim. Hamdolsun Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde siyaset yapma imkanı bulduk. Bu yüzden kendimi çok şanslı görüyorum ve Of İlçesinde bu görevi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Bütün mazlumların umut ışığısınız

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Partimizin kuruluşunun 16. Yılını hep birlikte idrak ettik. Çok başkanlar geldi geçti, çok başkanlar daha gelip geçecek. Rabbimize hamd olsun neredeyse bu 16 yılı milletimizin teveccühü ile partimize olan bağlılığı ile hep beraber koşar adımlarla yürüdük. Yine hamd olsun ki çok güzel işlere de imza attık. Böyle bir lider Allah bize bahşetti, onun riyasetinde, onun ordusu altında bir nefer olma şerefine nail olduk. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Gençler, siz sadece Ak Partinin gençlik kolları değilsiniz. Sizler sadece bu ülkenin umut ışığı değilsiniz. Rabbimizin bizlere emaneti, bütün mazlumların umut ışığısınız” dedi.

 

Herkes gece gündüz çalışsın

İlyas başkanın görevini layıkıyla yaptığını ifade eden İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu; “İlçede 7500 gencimiz var, 1400 de Parti Üyemiz var. Çıtamız yüksek. İlyas Başkanımız görevini yaptı, kendisine minnettarız. Yeni görev alacak olan Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Ali kardeşim ve yönetiminde görev alacak olan arkadaşlar size söylüyorum, gençlik kolları sayımız % 50’nin altına düşmeyecek Of’ta. Bunun için gece gündüz demeden mücadele edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın gençliğe nasıl değer verdiğini, nasıl sizinle ilgili alakalı olduğunu gördünüz. Bunun için herkes gece gündüz çalışsın, elinden geleni yapsın” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Başkanlığa veda eden İlyas Bayraktar ve Parti içerisinde başarı gösterenler plaket ve küçük hediyelerle ödüllendirildi.

 

Kongreye Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Ak Parti Eski Gençlik Kolları Başkanları Mehmet Karaoğlu ile Halim Yılmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ve partililer katıldı.

 

Ahmet Ali Kapıcıoğlu başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Ali Kemal Kara, Ünsal Kazan, Mert Birkan, Feyzullah Onur, Enes Zorlu, Fatih Hacımustafaoğlu, Merve Okutan, Eda Zengin, Fatih Karaahmetoğlu, Furkan Sadıkoğlu, Eren Değirmenci, Serkan Şenocak, Mehmetcan Karataş ve Volkan Koç yer aldı.

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Alper Alemdar, Yusuf Yüzer, Hakan Aydın, Kübra Türkaydın, Bayram Şen, Uğur Okumuş, Yunus Emre Kondel ve Uğur Bayram seçildi.

 

İl Kongre Delege Adayları Asıl ;

İlyas Bayraktar, Ahmet Ali Kapıcıoğlu, Ömür Arslan, Gökhan Karataş, Mehmet İhtiyar, Mert Birkan, Volkan Koç, Fatih Hacımustafaoğlu, Mehmet Gündoğdu, Ünsal Kazan, Ali Kemal Kara, Enes Zorlu, Resul Kılıç, Mehmetcan Karataş, Kürşat Eroğlu, Feyzullah Onur, Samet Yüksel, Harun Çakıroğlu, Halit Öztel, Eren Değirmenci, Furkan Sadıkoğlu, Fatih Karahmetoğlu, Eda Zengin, Merve Okutan, Serkan Şenocak, Faruk Kumataş, Dursun İşçi, Enes Hacıfazlıoğlu, Fatih Kır, Nesrullah Kalma, Resul Kurbetoğlu, Ercan  Cevahir, Uğur Ak, Burak Dönmez, Murat İnce, Ali Meriç, Abdullah Kapıcıoğlu, Oğuzhan Şahin, Mücahit Soylu.

 

Yedekler ;

Emre Türkyılmaz, Ahmet Hacımustafaoğlu, Mustafa Gündoğdu, Batın Bayram, Mehmet Emin Öztel, Mustafa Said Yılmaz, Volkan Ayaz, Rüstem Ayaz, Kubilay Çakır, Önder Gider, Süleyman İşçi, Hamdi Öztel, Muharrem Şeker, Furkan Aşıkoğlu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24