Ak Parti Haziran Ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının Haziran Ayı Danışma Meclisi Toplantısı İlçe ve Belde Belediye Başkanlarının katılımı ile yapıldı.

Ak Parti Haziran Ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı, Haziran Ayı Danışma Meclis Toplantısı için toplandı.

 

İlçe binasında yapılan toplantıya Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan, Cumpazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Eskipazar Belediye Başkanı Mehmet Ayaz,  Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya, İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Yüksel ve Ahmet Çapoğlu, Belde Başkanları, Parti yönetimi ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu başkanlığında yapılan toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu, konuşmasında teşkilatlanma çalışmaları ve dört aylık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Toplantıda konuşan Of Belediye Başkanı Murat Saral belediye ile partinin uyumlu çalışmalarının altını çizerek Of için planlanan Hastane, yeni stat ve İrfanlı Mahallesi dolgu alanı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU
OFLU - 12 yıl Önce

Ak parti of ilçe teşkilatını tbrk ediyorum güzel bir ilçe danişma toplantısı oldu. Bakın arkadaşlar birlikdeliğinizi bozmayın, bozmak isteyenlere firsat vermeyim, çalışmalarınıza devam edin mşl güzel gidiyorsunuz .

ademoglu
ademoglu - 12 yıl Önce

ne faydası varsa bu toplantıların

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24