Ak Parti Cumapazarı Teşkilatı Tabelayı indirdi

Belediye Meclis Üye Listelerinin sıralamasına isyan eden Cumapazarlılar, Ak Parti’nin Belde Başkanlığı’nın tabelasını indirerek bürosunu kapattılar.

Ak Parti Cumapazarı Teşkilatı Tabelayı indirdi

30 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere sayılı günler kala siyasi arenada hareketlilik tırmanıyor.

 

Seçimin favori partilerinden Ak Parti ise bu hareketten en çok nasibini alan parti oldu. 9 Başkan Adayı ve 49 Meclis Üyesi Adayı başvurusu ile rekora koşan Ak Parti, Başkan ve Meclis adaylarının belirlenmesinin ardından sıkıntılar yaşamaya başladı.

 

Özellikle Meclis Üye sıralamasına itiraz eden bazı bölgeler, aday belirlenme sürecinde ve sonrasında itirazlarını yüksek sesle dile getirdiler.

 

BÖLÜMLÜ İSTEDİĞİNİ ALDI

Bölümlü Beldesi’nde yapılan yüksek katılımlı toplantının ardından belirlenen Meclis Listelerinde Başkanlık için adaylığını açıklayan Bölümlü Belediyesi Eski Başkanı Faruk Öztürk’e 3.sırada, mevcut Belediye Başkanı İsmail Mercan’a da 7.sırada yer verilmesi ile Bölümlü’de sular duruldu.

 

CUMAPAZARI KARIŞTI

Ancak bu kez Cumapazarı’ndan itiraz sesleri yükseldi. Başkanlık için adaylığını açıklayan ancak Meclis Listesine dahi konulmayan Mevcut Başkan Ahmet Saral’ın ardından Cumapazarlı Osman Topçuoğlu’na ise10.sırada yer verildi.

 

Bu duruma itiraz eden Cumapazarlılar önce düzenledikleri eylemle bu durumu protesto ederek cevabı sandıkta vereceklerini belirttiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLİ.
OFLİ. - 10 yıl Önce

AFRİN SİZE CUMAPAZARLILAR.

ahmet azaklı
ahmet azaklı - 10 yıl Önce

şahiş menfaatlerı degıl devlet menfaatı öne cıkmalı edidör senınde yagların erimiştır

Serkan
Serkan - 10 yıl Önce

Kim nederse desin bilmem cumapazarına gerçek manada yanlış yapılmıştır tabelanın inmeside yerinde Bi harekettir kimse koyun değil kusura bakmayın

ali kaya
ali kaya - 10 yıl Önce

ilçe bşk nına yeterince yaklaşamadınız....bak halim kayaya nasıl listeye girdi...

hakan ezdi
hakan ezdi - 10 yıl Önce

siz de oftaki gibi yuklenun SAADETe yaptıkları yanlışın farkına varsunler.

r.sarl
r.sarl - 10 yıl Önce

bızı yoksayanlar yok sayılacaktır bolumluler gıbı yalvaracağımızımı sandınız,burası murat saralın baba ocağıdır babalar evlatlarını satmazlar...sandıkda goruşmek uzere,bız sızı ıstemıyoruz..

Nedim
Nedim - 10 yıl Önce

Murat saralı aday göstermemek için elli tane dümen yaptınız bide pişmiş kelle gibi cumapazarına geliyorsunuz alırsınız oyu bekleyin herkes işine oyların yeri belli İrfan

A özçelik
A özçelik - 10 yıl Önce

Bu güne kadar nerdeydiniz siz kendi köylünüze sahip çıkamadıktan sonra tabela asmışsın indirmissin çok büyük iş sanki birde meclis üyeliği onuncumu ne yazık ya ne bu ya


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24