AGD’den Lise ve Üniversiteli öğrencilere ödül

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi tarafından düzenlenen "Liseliler ve Üniversiteliler Davam Okuyor" adlı yarışmanın ödülleri sahiplerine takdim edildi.

AGD’den Lise ve Üniversiteli öğrencilere ödül

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi tarafından düzenlenen "Liseliler ve Üniversiteliler Davam Okuyor" adlı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Anadolu Gençlik Derneği Of Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda gerçekleştirilen törenle dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri AGD Of Şube Başkanı Hasan İnan tarafından verildi.

 

Bilgi yarışmasının birincisi Of Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Selman Koç olurken, İkincisi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Mekatronik bölümü 2. sınıf öğrencisi Abdullah Yıldız oldu. Yarışmanın üçüncüsü ise Rize İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Mustafa Karakaş oldu.

 

Parasal ödül kazanan öğrencilerden birinciye 250 TL, ikinciye 200 TL ve üçüncüye ise 150 TL para ödülü verildi.

 

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Of AGD Başkanı Hasan İnan, "Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ömrü boyunca vermiş olduğu mücadeleyi anlatan 'Davam' kitabı, Haz. Adem (A.S) den günümüze kadar süre gelen Hak davanın özünü anlatan kitaptır. Bundan dolayıdır ki, 'Davam' kitabını her Müslümanın okuması gerekir" dedi.

 

DAHA KAPSAMLI YARIŞMA YAPACAĞIZ

İnan,"Okunması gereken bir kitap olan 'Davam' kitabını gençlerimize okutmak ve bu kitaptan faydalandırmak amacıyla küçük çaplı bir yarıma düzenlemek istedik. Sağolsun dernek üyelerimizin özverili çalışmalarıyla bir yarışma düzenledik ve dereceye girenlere ödüllerini takdim ettik. Düzenlemiş olduğumuz yarışmamıza katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum." diyerek önümüzdeki süreçte bu kitapla ilgili daha geniş çaplı bir yarışma düzenleyeceklerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24