Abdurrahman Yılmaz 42 yıllık hizmetine son noktayı koydu

Of Merkez İlköğretim Okulu, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu, 28 Şubat İlkokulu ve en son olarak Eskipazar İlk/Ortaokulunda müdür olarak görev yapan Abdurrahman Yılmaz yaş haddinden emekliye ayrıldı.

Abdurrahman Yılmaz 42 yıllık hizmetine son noktayı koydu

Türkiye’nin değişik yerlerinde öğretmenlik yaptıktan sonra ilçesi Of’a tayini çıkan, uzun yıllar Of’ta okul müdürlüğü yapan Abdurrahman Yılmaz 42 yıl hizmetinin ardından yaş haddinden emekliye ayrıldı.

Of’ta Merkez İlköğretim Okulu, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu, 28 Şubat İlkokulu ve en son olarak Eskipazar ilk/Ortaokulunda müdürlük vazifesini ifa eden Abdurrahman Yılmaz emekliye ayrılması nedeniyle Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile vedalaştı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat emekliye ayrılan Eskipazar İlk/Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Yılmaz’ı makamında kabul ederek yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Başarı Belgesi takdim ederek emeklilik hayatında başarılar diledi. Kaymakam Fırat, “ Değerli Müdürümüze yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Dile kolay tam 42 yıl ülkemizin eğitimine, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın yetişmesine emek verdi. Bundan sonraki yaşamında kendisine; ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler diliyorum. Her şey gönlünce olsun.” dedi.

Müdür Abdurrahman Yılmaz da veda ziyaretinde, “ Sayın Kaymamım bizlere vermiş olduğunuz destekle bizlerin şevki artmış işlerimize bir o kadar daha şevle sarılmamıza vesile oldunuz. Sizlerin taltifleri ve destekleriyle de eğitimde güzel işler yaptık. Hem bugün bizleri kabul etmeniz hem de bizlere vermiş olduğunuz samimi destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Üstelik bugün vermiş olduğunuz bu ödülü her daim farklı anacağım. Rabbim sizlere ülkemize hizmet edecek daha güzel makamlar nasip etsin. Allah sizin de yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Kaymakamlığı makamında gerçekleşen Başarı Belgesi takdim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katıldı. Kaymakam Fırat emekliye ayrılan Abdurrahman Yılmaz’a Başarı Belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu ile birlikte takdim etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 01:36

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24