Abdülhalim Türkyılmaz hayatını kaybetti

Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Matematik Öğretmenlerinden Abdülhalim Tükyılmaz (58) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi bugün toprağa verilecek.

Abdülhalim Türkyılmaz hayatını kaybetti

Of Merkez Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Matematik öğretmenlerinden ve Of İmam Hatip Lisesi Eski Matematik Öğretmeni Abdülhalim Türkyılmaz hayatını kaybetti.

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu Of Devlet Hastanesine kaldırılan Abdülhalim Hoca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Türkyılmaz'ın cenazesi Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Kavakpınar Köyü'ndeki aile mezarlığına defnedildi.
 

Abdülhalim Hoca 2002 yılından beri Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu’nda Matematik Öğretmeni olarak görev yapıyordu. 

 

Of Havadis ailesi olarak bizlerin yetişmesinde emeği olan değerli hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat küçükibrahimoğlu
murat küçükibrahimoğlu - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin mükemmel bir insandı..

Mustafa YAŞAR
Mustafa YAŞAR - 11 yıl Önce

Rabbim Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun. Of İmam Hatip Lisesinde 90 lı yıllarda bir dönem ders görmüştük merhum hocamızdan. Ailesine Sabırlar diliyorum.

cevdet hacıbektaşoğlu
cevdet hacıbektaşoğlu - 11 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.Ailesine büyük sabırlar diliyorum.Hepimizin başı sağolsun.Abdulhalim hocam bizi gerçekten çok üzdü.şok olduk.Çok değerli mütevazi alçak gönüllü idin.kimseyle yüksek sesle bile konuşmzdın.Allah cennetine alır seni inşallah.

mehmet VURAL
mehmet VURAL - 11 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.Rabbim ailesine ve tüm sevenlerine sabri celil niyaz eylesin.Amin

İhsan Saral
İhsan Saral - 11 yıl Önce

Hayatımda tanıdığım en nadir insanlardan biri olan sayın hocam rahmetli Abdülhalim beyi kaybetmek sadece onu tanıyanlar için değil, Of için önemli bir kayıptır. Son derece mütevazi, kibar, mütedeyyin bir mesayi arkadaşımı kaybetmiş olmamın vermiş olduğu derin bir üzüntü içrisindeyim. Sayın hocama allah'dan rahmet dilerken, yakınlarına ve dostlarına sabırlar dilerim..

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 11 yıl Önce

DEĞERLİ MESAİ ARKADAŞIMIN ÖLÜM HABERİNİ OF HAVADİS ARACILIĞI İLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM ARKADAŞIMA ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

fatih öztürk
fatih öztürk - 11 yıl Önce

imamhatip lisesinden ögretmenımızdı hakkımı helal edıyorum var ise mekanı cennet olsun kalıtelı bı rkişilikti allah mekanını cennet eylesin inşş

YUSUF ALCEP
YUSUF ALCEP - 11 yıl Önce

Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhum Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Makamı âli Mekanı Cennet olsun. Başınız sağolsun.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24