95 yaşındaki Safiye ninenin yaşam sevinci

Mahalle ziyaretleri kapsamında Yemişalan Mahallesini ziyaret eden Of Kaymakamı Eren Arslan, Mahallede karşılaştığı 95 yaşındaki Safiye ninenin yaşam sevincine hayran kaldı.

95 yaşındaki Safiye ninenin yaşam sevinci

Her gittiği yerde insanlarla kurduğu sıcak ve samimi sohbetlerle sıra dışı bir yöneticilik anlayışı sunan Of Kaymakamı Eren Arslan, Yemişalan mahallesinde ziyaret ettiği 95 yaşında ki Safiye ninenin yaşam sevincine hayran kaldı.

 

Mahallelerde yaşayan yöre sakinleri ile bir arada olmak ve sorunları yerinde tespit ederek çözüm kavuşturmak amacıyla her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen ziyaretlere Yemişalan Mahallesi ile devam edildi.

 

Mahalle girişinde Muhtar Hamza Öztürk tarafından karşılanan Kaymakam Arslan, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Müftü Recep Onat'tan mahallede bulunan Kur-an Kursu hakkında bilgiler alan Arslan, öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi ve kendileriyle bol bol sohbet etti.

 

Cumhuriyetin kuruluşuna bizzat şahit olan Safiye -Davut Saygın çiftini de evinde ziyaret eden ve gönüllerini alan Kaymakam Arslan'a uzun ömürler dileyen çift,  ilk kez karşılarında bir Kaymakam görmenin mutluluğunu yaşadılar. Ziyaret esnasında kaç yaşındasın sorusuna doğduğumdan beri yaşıyorum cevabı veren Safiye ninenin yaşam sevinci ve esprileri ziyaretin en güzel karelerini oluşturdu.

 

Kaymakam Arslan'ın bir sonraki durağı Yemişalan Mahallesindeki şehit Ekrem Ekşi'nin kabrini ziyaret etmek oldu.

 

Baba Ahmet Ekşi ile sohbet eden ve 19 Eylül 1995 tarihinde Siirt'te vatani görevini yaptığı esnada şehadet mertebesine ulaşan Ekrem Ekşi'nin mezarı başında dua okuyan Arslan; "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum" dedi.

            

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24