82 yaşındaki Zekeriya dededen milli dayanışmaya destek

Of İrfanlı Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki Zekeriya Bayraktar, Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına emekli maaşından 500 Euro bağışladı.

82 yaşındaki Zekeriya dededen milli dayanışmaya destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından koronavirüs mücadelesi kapsamında başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyasına Oflu hayırseverler de büyük destek veriyor.

Of İrfanlı Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki Zekeriya Bayraktar da yurt dışından almış olduğu emekli maaşının 500 Euro’sunu kampanyaya bağışladı.

Of Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan emekli maaşını talep eden Bayraktar’ın isteğini anında yerine getirildi. Vefa Sosyal Destek Grubu gönüllüleri Mustafa Yaşar ve Hayrettin Aydın, Bayraktar’ın Ziraat Bankası Of Şubesi’ndeki maaşını çekerek İrfanlı Mahallesi’ndeki evine giderek maaşını kendisine teslim ettiler.

Emekli maaşını teslim alan Bayraktar, Vefa Destek Grubu gönüllülerine bankadaki hesabında bulunan 500 Euro'yu "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışlamak istediğini ifade etti. Vefa Sosyal Destek Grubu gönüllüleri de durumu Of Kaymakamı Eyüp Fırat’a ilettiler. 

Bayraktar’ı telefonla arayan Kaymakam Fırat, örnek davranışı nedeniyle kendisine teşekkür etti ve talimatının görevliler tarafından anında yerine getirileceğini ifade etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu da Bayraktar’ı telefonla arayarak bu güzel ve örnek davranışı nedeniyle kendisine teşekkür ettiler.

Yıllarca yurt dışında çalıştığını belirten Bayraktar; "Bizler vatan hasretiyle yıllarca yurt dışında çalıştık. Allah nasip etti emekli olduk ve memleketimize geri döndük. Allah Razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve devletimizden. Hiç maaşımız olmasa bile her türlü ihtiyaçlarımız zaten karşılanıyor. Demek ki biz değil, devletimiz zengin olacak. Devletimiz olmadıktan sonra, millet zengin olmuş ne olur" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 23:33

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24