28 Şubat İlkokulunun 4.sınıfları süper

Of Merkez 28 Şubat İlkokulu 4.sınıf öğrencileri, Rize Şahika Koleji’nin düzenlediği seviye belirleme sınavında okul halinde 3.olarak büyük bir başarıya imza atılar.

28 Şubat İlkokulunun 4.sınıfları süper

Oflu öğrencilerin eğitimdeki başarıları artarak devam ediyor. Of Merkez 28 Şubat İlkokulu 4.sınıf öğrencileri 105 okulun katıldığı sınavda 3.oldular.

 

Rize Özel Şahika Koleji tarafından düzenlenen 4.sınıflar arasındaki seviye belirleme sınavına 105 okuldan 1700 öğrenci katıldı. 28 Şubat İlkokulu, sınavda ilk 100 öğrenci arasına giren 7 öğrencisi ile Of’u başarıyla temsil etmeyi başardı.

 

Sınavda Sena Sarali 5.liği elde ederken, Efdelya  Sude Göl 17., Arif Tunahan Türker 22., Muhammed Baş 29., Ceren Pınar Yılmaz 31., Hasan Basri Kahveci 59., Ahmet Can Politoğlu 84. sırada yer alarak 1700 öğrenci arasında ilk yüze giren öğrenciler oldular.

 

Başarıları nedeniyle öğrencilerini kutlayan Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz, öğrencilere, velilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 

Okul öğrencileri Of’ta eğitim veren dersanelerin düzenledikleri sınavlarda da başarılarını sergiliyorlar. Zafer Fen dershanesi tarafından 4.sınıflar için düzenlenen seviye belirleme sınavında ilk onda 7 öğrenci yer alırken,  Pi Analitik dershanesinin düzenlediği sınavda ise ilk onda 6 öğrenci yer almıştı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem GÜNDÜZ
Adem GÜNDÜZ - 11 yıl Önce

Başta Okul Müdürümüz olmak üzere emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısının artarak devam edeceğine inanıyorum.

SÜLEYMAN ERDEM
SÜLEYMAN ERDEM - 11 yıl Önce

DEĞERLİ ARKADAŞLARIMI VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİNİ BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM...

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 11 yıl Önce

DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUM.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Özay Çavdar
Özay Çavdar - 11 yıl Önce

28 Şubat İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin gösterdiği üstün başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve eğitimcilerini kutluyorum.Bu başarıları ile OfHavadis'te geç de olsa haber yapılmalarını da tebrik ediyorum.

HIZIR AYAN
HIZIR AYAN - 11 yıl Önce

ÖĞRENCİLERİNİ SABIRLA YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİ SN RECEP ÇAKIR VE TALAT SÜLEYMANOĞLU'NU YÜREKTEN KUTLUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERKEN GEÇ KALMIŞ BİR HABER OLARAK İLGİSİZLERİ VE SORUMLULARINA TEESSÜFLERİMİ BİLDİRİYORUM.

Muhammet Onur BAŞ
Muhammet Onur BAŞ - 11 yıl Önce

Bizi kutlayan herkeze teşekküürr ederim

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24