28 Şubat İlkokulu öğrencilerinin karne sevinci

28 Şubat İlkokulunda düzenlenen resmi karne töreninde Kaymakam Çiçek, Başkan Yardımcısı Saral ve Müdür Kabahasanoğlu öğrencilere karnelerini takdim ettiler.

28 Şubat İlkokulu öğrencilerinin karne sevinci

Bir buçuk yılın ardından Türkiye’de 18 milyon öğrenci yüz yüze eğitimi tamamlayarak 2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. yarıyılı için karne sevinci yaşadı. Of’ta da 28 Şubat İlkokulunda düzenlenen resmi karne töreniyle öğrenciler karnelerini alarak tatile çıktılar.

28 Şubat İlkokulunda düzenlenen programa Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, Okul Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu, öğretmen ve veliler katıldı.

Karne töreninde ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “İlçemizde 7055 öğrenciye 600'ü kadrolu 35'i ücretli öğretmenlerden oluşan “Of Eğitim Ailesi” ile Of'umaza hizmet vermekteyiz. Şükürler olsun ki bu yıl okullarımız kapanmadan pandemi kuralları içerisinde eğitime kesintisiz yüz yüze olarak devam ettik. Bu zorlu süreçte eğitimin devam etmesinde büyük gayret ve fedakarlık gösteren idareci, öğretmen, öğrenci, yardımcı personel ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tüm okullarımızda kütüphaneler kurulmuş olup kütüphanelerin iyileştirilmesi talep edilmektedir. Bizler de Of’tan; “Geleceğe umutla bakalım diye, Her çocuğa bir kitap olsun hediye.” Sloganıyla bir kitap bağış kampanyası başlatıyoruz. Ben de bu kampanyaya kütüphanemdeki 25 kitabı bağışlayarak katılıyorum. Öğretmen ve velilerimizi de bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Tatil sürecinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizi dinlenmiş ve ikinci döneme sağlıklı bir şekilde dönmesini bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle eğitim- öğretim faaliyetlerimizde her zaman yanımızda olan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Hayrettin Çiçek'e, Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu'na şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlık ve afiyet içerisinde iyi tatiller diliyorum.” sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de konuşmasında; “Pandemi sonrasında tekrar yüz yüze eğitime başlayıp birinci dönemi bugün itibariyle tamamladık. Bu süreçte öğretmenlerimiz ve velilerimiz büyük fedakarlık göstererek okulların açık kalmasında önemli çaba gösterdiler. İnşallah aynı hassasiyetle ikinci döneme başlayacaksınız. Öğrencilerimiz bu süreçte yoruldular. İnşallah tatili iyi değerlendirip hazır olarak yeni döneme başlayacaksınız. Bu süreçte emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü, idarecilerimizi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından okulda en başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Ödüller; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından takdim edildi.

Ödüllerin verilmesinin ardından 4/E Sınıfına geçilerek öğrencilere karneleri ve 4/E Sınıf Öğretmeni Hatice Altun tarafından hazırlanan sürpriz hediyeler; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu tarafından öğrencilere takdim edildi.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Çiçek ve Müdür Kabahasanoğlu öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ederek iyi tatiller diledi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2022, 17:40

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24