28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden şiir dinletisi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Her Okulun Projesi Olsun" (HOPO) etkinlikleri kapsamında 28 Şubat İlkokulu 4/E Sınıf öğrencileri tarafından "İletişimini Geliştir, Kişiliğini Güçlendir" projesi hayata geçirildi.

28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden şiir dinletisi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Her Okulun Projesi Olsun" (HOPO) etkinlikleri kapsamında 28 Şubat İlkokulu 4/E Sınıf Öğretmeni Hatice Altun ve 3/C Sınıfı Öğretmeni Çiğdem Tekke tarafından hazırlanan "İletişimini Geliştir, Kişiliğini Güçlendir" projesi ile öğrenciler şiir okuma, pandomim gösterilerimi ve ilçe genelinde ilkokullar arası tekerleme yarışmaları düzenlendi.

"İletişimini Geliştir, Kişiliğini Güçlendir" projesi için 28 Şubat İlkokulu konferans salonunda bir program düzenlendi. Programda ilk olarak öğrenciler pandomim gösterimi yaptı. Ardından öğrenciler ülkemizin önemli şairlerinin şiirlerini ustalıkla okuyarak dinleyicilerin beğenisini kazandı. Programın sonunda ilçe genelinde ilkokullar arası tekerleme yarışmasında 1. olan İsmail Yıldırım İlkokulundan Firdevs Öztel, 2. olan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundan Ayşe Beyza Keleş, 3.olan 28 Şubat İlkokul öğrencisi Zeynep Sinem Albayrak'a madalya ve ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu ödül töreninin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında, " Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin ortaya koydukları performansı da alkışlıyorum. Bizler öğrencilerimizin gelecekte seçecekleri meslekleri kazanmak için akademik olarak onların en iyi şekilde yetişmelerine çalışıyoruz. Bunun yanında sosyal ve kültürel olarak da kendilerini yetiştirip gelecek hayata onları kendine güvenen lider insanlar olarak topluma kazandırmak istiyoruz. Siz değerli velilerimizin de katılımlarına da teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum." dedi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı. Okul Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu katılımları nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24