24 Kasım’a özel Öğretmenler arası Futbol Turnuvası

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü için futbol turnuvası düzenleniyor.

24 Kasım’a özel Öğretmenler arası Futbol Turnuvası

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Of’ta ve eğitimde farklılık oluşturmaya devam ediyor. Müdürlük tarafından Milli Eğitime bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmenler arası Dostluk ve Dayanışma amacıyla Futbol Turnuvası düzenleniyor.

 

10 takımın katıldığı turnuvanın kuraları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir’in başkanlığında takım kaptanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kura çekimi töreninde konuşan Şube Müdürü Süleyman Bedir; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak güzel bir birlikteliğimiz var. Bizler de bu birlikteliği ve dayanışmayı pekiştirmek, başarıyı artırmak, aynı zamanda stres atıp eğlenmek için bir turnuva düzenlemek istedik. Farklılıklarımızın zenginliğinden eğitim adına yeni sinerjiler oluşturmak istiyoruz. Saha içerisinde ne kadar rakip olsak da biz hep dost ve eğitimciyiz. Bu anlayışla maçlara çıkıp eğitimci kimliğimizi, centilmen ve dostluğumuzu bizi izleyenlere göstermeliyiz.

Turnuvamızın; dostluk, barış, kardeşlik içinde sakatlık yaşanmadan geçmesini diliyor tüm takımlara başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

23 Ekim 2017 tarihinde H.M.B. Ulusoy Lisesi Halı Sahasında başlayacak Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası 10 takımın katılımıyla iki grupla lig usulü yapılacak.

 

Guruplarında ilk ikiye giren takımlar çapraz eşleştirme ile eşleşip yarı final ve final maçlarını oynayacaklar.

 

Turnuvanın Final maçı 24 Kasım 2017 tarihinde Öğretmenler Günü’nde oynanacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24